IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Британският актьор Джулиан Сандс се загуби в планината

19 януари 2023 17 40

Търсят го вече пет дни

Снимка: БГНЕС

Британският актьор Джулиан Сандс е изчезнал в планините Сан Габриел миналата седмица. 65-годишният Сандс беше обявен за изчезнал турист в района на Балди Боул в петък, на фона на лошо време в Южна Калифорния.

Полицията каза, че наземните спасителни екипи са били изтеглени от планината миналия уикенд поради опасност от лавина, но издирването продължава с дрон и хеликоптер.

Сандс е известен с ролите си в популярни филми и телевизионни драми, включително „Стая с изглед“, участва още в „Голият обяд“, „Елена в кутия“ и „Да напуснеш Лас Вегас“.

В изявление, споделено с информационната агенция PA, отделът на шерифа на окръг Сан Бернардино каза, че Сандс е бил съобщен за изчезнал около 19:30 часа местно време в петък, 13 януари.

Екипите за търсене и спасяване на отдела започнаха издирване, добави той, но бяха възпрепятствани от предупреждения за лошо време.
„Ние обаче продължаваме да търсим с хеликоптери и дронове, когато времето позволява“, се казва в изявлението.

Полицията добави, че наземните претърсвания ще бъдат насрочени, когато времето се подобри и условията станат по-безопасни за спасителните екипи.

Планинските сили са отговорили на 14 обаждания за планината Балди и в околностите през последните четири седмици и предупредиха туристите „да се вслушат в предупрежденията“ на фона на неблагоприятни метеорологични условия.
Джулиан Сандс живее в Лос Анджелис от 2020 г. и последно се появи в драмата Benediction.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари