IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Руни Мара за отглеждането на сина си в креативно семейство

4 февруари 2023 12 00

Актрисата и годеникът ѝ Хоакин Финикс станаха родители през 2020 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Руни Мара наруши мълчанието си около отглеждането на първородния си син с Хоакин Финикс.

Говорейки със сестрата на годеника си – Рейн Финикс – в подкаста LaunchLeft, 37-годишната актриса разказва за това как изборите ѝ за роли са се променили след началото на майчинството. Мара роди сина си Ривър през 2020 година, а името е избрано в чест на покойния брат на Хоакин.

Мара разказва, че филмът от 2022 година Women Talking е бил първата ѝ работа след раждането и за нея е било много важно преживяване, защото тогава е разбрала дали ще може да съчетава майчинството с кариерата си. „Все още не съм много сигурна, но режисьорката Сара Поли направи нещата много по-лесни, въпреки че работехме по 10 часа“, спомня си актрисата.

Руни Мара

Снимка: БГНЕС

Звездата също така получава много ценни съвети и от другите майки на снимачната площадка – Клеър Фой, Шийла Маккартни и Джудит Айви. Оказва се, че Ривър също е бил често на работното място на майка си, оставен в топла стая и постоянно наглеждан от човек от екипа. „Беше много идеална ситуация, която най-вероятно повече няма да се повтори“, казва още Мара.

По-късно в разговора актрисата признава, че винаги си е мечтаела да бъде майка, тъй като расте в голямо семейство с четири деца. „Майка ми имаше четири деца до 27-годишна възраст. Така че си казах, че до 25 години ще си живея живота и след това ще трябва да създам семейство. След това обаче навърших 25 и си казах, че все още не съм готова“.

Попитана дали се наслаждава на майчинството, Мара отговаря: „Обожавам го. Много ми харесва. Мисля, че това е най-хубавото нещо на света“. Допълва, че най-вероятно звучи като развалена плоча с клишета, но всъщност говори истината и това е едно от клишетата, които си заслужава да се повтарят.

Хоакин Финикс,

Снимка: Getty Images

Въпреки че не е една от най-одумваните звезди в Холивуд, Руни Мара много добре разбира, че води привилегирован начин на живот. По думите ѝ, тя има много по-голяма възможност да отглежда детето си в продължение на няколко години, без да работи, като в същото време не усеща финансова нестабилност. „Мога да си позволя да работя само по един проект в годината, ако искам. Повечето хора нямат тази опция“, споделя актрисата.

Макар Ривър да расте в дома на двама актьори, Руни Мара признава, че у дома всъщност има само един актьор. По думите ѝ, тя самата не се чувства като актриса, защото през първите три години и половина от връзката ѝ с Хоакин Финикс не е работила по нито един проект. „Откакто сме заедно, съм работила един или два пъти, като единият беше много кратък филм. По-скоро смятам, че домът ни е креативно пространство, защото постоянно говорим за създаването на нещо“.

Хоакин Финикс,

Снимка: Getty Images

Руни Мара и Хоакин Финикс се срещат през 2012 година на снимачната площадка на филма „Тя“, където играят бивши съпрузи. Четири години по-късно се събират отново на екран за „Мария Магдалена“, в който Мара играе главната роля, а Финикс е Иисус.

Хоакин Финикс и Руни Мара станаха родители

Хоакин Финикс няма да принуждава сина си да бъде веган

История, достойна за филм: Приказната любов на Хоакин Финикс и Руни Мара

През 2019 година двамата тайно се сгодяват, а слуховете започнаха да циркулират, след като актрисата бе забелязана да носи голям диамантен пръстен на лявата ръка. През септември 2020 година двойката посрещна и първия си син, кръщавайки го на покойния Ривър Финикс, който почина през 1993 година.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари