IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мона Гочев в трепетно очакване на дъщеря си

23 януари 2023 15 00

Наскоро нейният син стана на 4 години

IStockphoto

IStockphoto

Мона Гочев в трепетно очакване на своето второ дете. Известната певица, актриса и инфлуенсърка сподели, че остават броени дни до раждането. И изтъкна, че подготвя по-голямото си дете за това, че скоро семейството им ще се увеличи с още един член – момиченце.

„Той много се вълнува, а аз вече наистина нямам търпение – мисля, че тяхната среща ще е най-емоционалното и истинско нещо, което ще ми се случи“, разкрива тя в Instagram, говорейки за емоциите на нея и Никола.

Мона посочва, че момченцето искало да я снима, за да си имат спомен с нейния корем. В своята галерия тя показва и крайния резултат.

„... Тези моменти няма как да се опишат с думи“, написа Гочев към публикацията.

Синът на Мона стана на 4 преди дни

Наскоро Гочев отбеляза рождения ден на своето момченце, което е родено в средата на януари. Случайно или не, неговата сестричка ще проплаче в същия месец.

„Момчето ни на 4 години! Бъди здрав, мечтай смело, вярвай в доброто, и не спирай да ни показваш света през твоите очи – ти си нашия малък голям приключенец! Обичаме те, Никола“, написа Мона.

Бебета 2023: Кои бг звезди чакат рожба през годината?

Фенове към Азис: Чакаш ли бебе?

Бебета 2022 – кои наши звезди се сдобиха с рожба?

Инфлуенсърката е направила клипче, събрало най-хубавите моменти на нейния син – от бебе до наши дни. Междувременно показа партито на детето, на което е получило красива шарена торта на три етажа и колело.

Припомняме, че Мона Гочев обяви, че чака второ дете през август 2022 г. Тогава тя сподели, че бебето трябва да се роди през януари.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари