IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мона от родилното: Добре дошла, Леа!

24 януари 2023 14 40

Звездата роди второто си дете

IStockphoto

IStockphoto

„Добре дошла, Леа Радослав Гочева“. Това написа инфлуенсърката Мона в социалните мрежи, с което разкри, че е родила второто си дете.

В деня, в който Tialoto.bg писа, че звездата трябва да има рожба до дни, тя е дала живот на момиченце.

„Днес – 23.01.2023 в 12:00 се роди нашето момиче“, написа Гочев във Facebook.

Известната певица и актриса показа няколко снимки от родилното отделение на ПСАГБАЛ „Света София“. На един от кадрите главата ѝ гали таткото – Радослав Гочев.

През уикенда Мона сподели, че вече подготвя сина си – Никола на 4 години, за това, че ще бъде батко.

В началото на годината, малко след като направи равносметката си за изминалата, Гочев пожела на своите последователи да се подсещат по-често, че трябва да живеят по-пълноценно. Тогава тя сподели най-хубавите моменти със семейството си от 2022 г.

Бебета 2023: Кои бг звезди чакат рожба през годината?

Фенове към Азис: Чакаш ли бебе?

Бебета 2022 – кои наши звезди се сдобиха с рожба?

„Да дишаме, да се оглеждаме, да оценяваме, да не се тревожим толкова, да спираме и да се наслаждаваме, да се прегръщаме и да обичаме!“.

Подобно и на други родни звезди с бебета и малки деца, Мона Гочев със сигурност ще снима любопитни видеа за майчинството и няма да крие лицето на дъщеричката си. Не е изключено да разкрие и подробности за зачеването на своето момиченце – като жена, която е имала проблеми със зачеването, за да помогне на много свои последователки.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари