IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бил Гейтс с мистериозна жена в Австралия

26 януари 2023 17 50

Милиардерът гледа оптимистично на бъдещето

БГНЕС

БГНЕС

Има ли нова жена до себе си Бил Гейтс? Това се питат последователите на американския бизнесмен, след като той бе забелязан с непозната в Австралия. Двамата разглеждали забележителностите на Сидни.

Известният програмист е заснет в компанията на мистериозната брюнетка в района на прочутата опера в града. Двамата се спирали на няколко пъти, за да наблюдават красивата гледка към пристанището.

Макар Гейтс да се отнасял сдържано в компанията на жената, мнозина смятат, че тя може да е новата му приятелка.

Гейтс се разведе преди близо 2 години

След 34-годишна връзка и 27-годишен брак, милиардерът се разведе със своята съпруга Мелинда. Това стана през 2021-а, като тогава тя разкри, че раздялата им е била изключително болезнена. Двамата имат три деца.

Споразумението за развод между Бил и Мелинда е второто най-скъпо в Америка след раздялата на Джеф Безос с бившата му съпруга Макензиза 38,3 милиарда долара.

Бил е оптимист за бъдещето

Бил Гейтс,

БГНЕС

В интервю за института Lowy - мозъчен тръст, базиран в Сидни, магнатът разкри, че мисли оптимистично за бъдещето на човечеството. Той посочи, че въпреки предизвикателствата пред поколенията, всеки, роден през следващите няколко десетилетия, ще бъде по-добре от хората, родени в който и да е предишен момент от историята.

Ал Пачино празнува рожден ден с младото си гадже

Дъщерята на Бил Гейтс очаква първото си дете

За първи път Брадли Купър забелязан до новата си приятелка

„Все още съм голям оптимист, че би било много по-добре да се родя след 20 години, след 40 години, след 60 години, отколкото когато и да било в миналото“, обясни Гейтс.

„Количеството иновации, които са насочени към подобряването на цялостното състояние на човека, все още расте драматично. Ще излекуваме затлъстяването, ще излекуваме рака, ще изкореним детския паралич“, смята милиардерът.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

... ( преди 1 година )