IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даян Кийтън: Не съм имала гадже от 15 години, но се чувствам добре

27 януари 2023 17 40

Актрисата е уверена, че някой ден някой ще се ожени за нея

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Даян Кийтън може да е кралица на романтичните комедии, но ситуацията в реалния живот не е точно такава.

По време на ново интервю за Extra, чрез което промотира новия си филм Maybe I Do, 77-годишната актриса беше попитана за романтичния си живот и от колко време не е ходила по срещи. В Maybe I Do Кийтън си партнира с няколко холивудски величия, включително Сюзън Сарандън, Уилям Мейси и Ричард Гиър.

Попитана колко време е минало от последната ѝ романтична среща, Кийтън отговаря: „Сигурно 15 години. Мъжете тогава вероятно си помислиха, че съм доста странна и се отказаха от мен“. Допълва, че се приема за леко странна, но в момента се чувства страхотно без половинка и все още вярва в любовта. „Някога, някой ще се ожени за мен“, категорична е Кийтън.

Днешният коментар относно романтичния живот на актрисата леко се различава от този, който дава пред InStyle през юли 2019 година. Тогава тя призна, че не е била канена на срещи от 35 години и дори обяснява, че мъжете всъщност никога не са я канели, а са чакали тя да поеме инициативата. Допълва, че има много мъже приятели, но никой от тях не е преминал границата към романтиката.

През май същата година актрисата каза пред списание People, че никога не е искала да бъде съпруга. „Мисля, че съм странна. Не знам нищо за брака и не съм се научила. Остаряването не ме е превърнало в по-умна“, категорична е Даян. По думите ѝ, тя е единствената жена от своето поколение, която никога не е била омъжена и ще си остане сама до края на живота си.

Въпреки че не е минавала под венчилото, Кийтън може да се похвали с няколко известни гаджета, включително Уди Алън, Уорън Бийти и Ал Пачино. „Не смятам, че е добра идея за мен да бъда омъжена и се радвам, че не съм го направила. Сигурна съм, че моите бивши гаджета също се радват за това“, казва актрисата.

Спомняйки си за бившите си връзки, Кийтън признава, че не е трябвало да се насочва към известни актьори. „Когато бях млада, исках да бъда обичана от тези невероятни мъже. Мисля, че не е трябвало да бъда толкова привлечена от таланта. Когато и двамата вършите една и съща работа, не е хубаво. Трябваше просто да намеря един прекрасен човек, който е готов за семейство“, казва актрисата.

Даян Кийтън се сдоби със загубен преди 50 години портфейл

Даян Кийтън за пластичната хирургия: „Никога не казвай никога!“

Наскоро Даян Кийтън навърши 77 години. В типичния си хумористичен стил тя публикува видео в социалните мрежи, в което беше събрала няколко снимки на различни торти, пеейки зад кадър „Честит рожден ден на мен“. Актрисата написа в описанието, че днес празнува рождения ден на любовта на живота си, а именно на себе си.

Освен празника в дома ѝ, Кийтън съвсем скоро ще празнува и поредния успех на големия екран. Филмът ѝ Maybe I Do разказва за две женени двойки, които си изневеряват помежду си, докато не разбират, че децата им, изиграни от Ема Робъртс и Люк Брейси, са сгодени.

Maybe I Do излиза по американските кина на 27 януари, като засега премиерната дата за България не е известна.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари