IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ана Фарис се връща в киното след 2-годишна пауза

27 януари 2023 14 40

Актрисата подписа договор с известна агенция

БГНЕС

БГНЕС

Ана Фарис прави стъпка напред в своята кариера, връщайки се към киното. След 2-годишна пауза актрисата е готова отново да се снима. При това вече разчита на нов агент.

46-годишната звезда е подписала договор с мегаагенцията CAA, с която е работила преди години. Тя представлява Том Ханкс, Стивън Спилбърг, Рийз Уидърспун, както и много други известни имена.

За последно Фарис се снима в The Estate. Филмът бе пуснат в кината през 2022 г., но не пожъна очаквания успех и отбеляза провал в американския боксофис.

Преди да вземе участие в комедията, Ана бе едно от лицата на хитовия ситком. Фарис участва заедно с Алисън Джани в хитовия ситком на CBS „Mom“. За него тя бе ангажирана от 2013 г. до 2020 г., играейки самотна майка, опитваща се да започне живота начисто като спре алкохола и се премести да живее при собствената си майка.

След 7 сезона актрисата напусна сериала, а малко след това телевизията излъчи само още един и го спря.

Фарис има успешен подкаст

Освен във филмовата и телевизионната си кариера, през последните години тя е много успешна като водеща на своя подкаст, който се нарича Unqualified. A от края на 2022 г. тя пусна и семеен подкаст – The Peepkins.

В своето предаване Фарис призна, че покойния режисьор Айвън Райтман я опипвал на снимачната площадка на филма „Моята супер бивша приятелка“.

Звездата също разкри, че той ѝ ударил шамар и крещял на нея и други от каста, като тя се почувствала унизена.

Изненада! Ана Фарис се омъжи

За трети път: Ана Фарис се сгоди

Какво става с Ана Фарис? Кадър с актрисата уплаши феновете ѝ

През 2021 г. Фарис призна, че се е омъжила тайно за оператора Майкъл Барет. „Беше страхотно! Буквално изтичахме до Вашингтон, за да се оженим. Сега годеникът ми е мой съпруг“, разказа тя в поредния епизод на своя подкаст.

„И двамата вероятно сме интроверти по много сходен начин. Той има две деца и това беше страхотно. Научих много за себе си чрез децата му. Беше ми наистина полезно“, споделя още Фарис, която има син от бившия си мъж Крис Прат.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари