IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как бебето на принцеса Юджийн ще се отрази на линията на наследяване на трона?

30 януари 2023 08 30

Бабата Сара Фъргюсън е на седмото небе

БГНЕС

БГНЕС

След като Елизабет Втора почина, принц Чарлз стана крал. И така промени сериозно линията по наследяване на трона. После Уилям и Кейт приеха титлите принц и принцеса на Уелс. А ето че скоро ще дойдат нови промени, защото принцеса Беатрис очаква още един наследник.

Както вече писахме, по-малката дъщеря на Сара Фъргюсън и принц Андрю обяви, че отново е бременна. И с това коментарите за новото кралско бебе във Великобритания започнаха.

Принцесата и нейният съпруг Джак Бруксбанк имат син. Август, който се роди през февруари 2021 г., зае 13-о място в линията по унаследяване. Ала след смъртта на кралицата, стигна до 12-о. По този начин изпревари чичо си, принц Едуард. Графът на Уесекс бе на 14-о място в списъка, но вече е на 13-о.

кралско семейство

Getty

След като 74-годишният Чарлз стана крал, британското семейство се готви за неговата коронация, която ще се състои през май. Неговият първороден син е първи наследник на короната. Като децата му – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, заемат местата точно след него.

Принц Хари, който наскоро издаде биографичната си книга, заема 5-о място в линията. Неговите две деца – Арчи и Лилибет, съответно се нареждат след него.

Принцеса Юджийн е на 11-о място

Като по-малко дете на принц Андрю (един от синовете на Елизабет Втора), Юджийн държи номер 11 в списъка. А нейната по-голяма сестра Беатрис е на 9-о. Тя има дъщеричка – Сиена Елизабет Мапели Моци, която е на 10-о.

След като Юджийн роди, ключовите места в линията за трона няма да се променят – тези на принцовете Уилям, хари и техните наследници. Но бебето ще заеме номер 13 и така ще измести принц Едуард отново на 14-о. Надолу ще се променят номерата на неговите две деца, както и на тези на сестра му – принцеса Ан.

Чарлз към Даяна: Даде ми наследник и резерва за трона – работата ми приключи

Принцесите сестри Беатрис и Юджийн показаха синовете си

Принц Хари за мемоара си: Не пиша това като принца, какъвто съм роден

Сара Фъргюсън очаква внучето с нетърпение

„Толкова съм щастлива за моето момиченце“, написа Сара Фъргюсън малко след като нейната дъщеря Юджийн сподели щастливата новина, че очаква второто си дете.

Бившата жена на принц Андрю, която бе в отлични отношения с кралицата и в момента се грижи за нейните две кучета, сподели снимка, на която прегръща своята наследница. В коментарите под нея мнозина споделят, че тя е най-добрата баба и майка.

По-рано Фъргюсън качи снимка на малкия Август, който скача с гумени ботуши в дъжда и написа:

„Ще споделяш локви... Баба е на седмото небе“.

Сара изтъкна, че е изключително благодарна за това, че ще си има още едно внуче.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари