IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън и едно златно правило на Елизабет Втора, което не спазва

1 февруари 2023 10 30

Покойната кралица не разкриваше лични неща пред медиите

БГНЕС

БГНЕС

Елизабет Втора вече не е измежду живите, но нейните принципи и основни правила продължават да се спазват в кралския двор. След като Чарлз пое монархията, а Уилям и Кейт станаха принц и принцеса на Уелс, мнозина си спомнят нейните заръки.

Още преди да стане крал, цяла Великобритания знаеше, че съпругът на Камила яде яйца, сварени по точно определен начин. За разлика от майка си, неговите вкусови предпочитания са ясни. Но има още един в семейството, който отдавна не спазва едно от златните правила на покойната кралица – да не разкрива кое е любимото му ядене.

Както може би се досещате, една кралска особа не може да хапне чесън и да отиде на официален прием. От друга страна морски дарове и някои други неща, колкото и да са вкусни и харесвани, често биват изключвани от менюто поради съображения за сигурност и риск от отравяне.

Елизабет Втора,

БГНЕС

Смята се, че Елизабет Втора не искала да казва какво обича да хапва често, за да не попадне в ситуация, в която да ѝ сервират едно и също ястие на няколко посещения.

„Ако тя каже, че има любимо ястие, никога няма да ѝ сервират нищо друго“, казала една от служителките на кралицата пред Гордън Рейнър. Кралският биограф отбелязва, че това е умно правило, което не всички в двореца спазват.

Кейт Мидълтън често говори за храна пред публика

След като стана принцеса на Уелс, много експерти пишат, че тя се държи сдържано, но и често е близка с хората в тълпата, които искат да я поздравят. И неведнъж на свои визити коментира какво готви понякога за децата. Списание Hello дори припомня, че за да завърже разговор с дете, очакващо сърдечна трансплантация, Мидълтън признава, че като малка също обичала да яде маслини. А когато то разказало, че обича паста, тя добавила:

„Шарлот също харесва паста“.

Getty

Междувременно кралският експерт Ребека Инглиш изтъква в Twitter, че Мидълтън неведнъж е коментирала, че насърчава децата да приготвят заедно сладкиши.

В много статии пише, че Меган не спазвала строгия протокол в началото, когато започнала да се появява на събития с принц Хари. Но историята помни, че Кейт разкрила лични неща за нейните предпочитания за храна по време на годеж в Шотландия. Тогава тя обявила, че обича къри и всякакви пикантни храни.

„Тя обича малко подправки. Аз не съм много добър с подправките“, добавил принц Уилям.

Кейт обожава шоколадова торта

Макар кралицата да не разказвала какво обича да яде, докато е сама в стаята си, допуснала нейните готвачи да глезят Уилям и Кейт с това, което харесват.

„Шоколадовата бисквитена торта е единствената, която се слага на кралската трапеза всеки ден“, разкрива бившият кралски готвач Дарън Макгрейди. Той обяснява, че дори един път завил стриктно една наполовина изядена и я крепял върху коленете си, за да я занесе в замъка Уиндзор.

Кейт Мидълтън,

БГНЕС

Кейт Мидълтън и принц Уилям станаха доброволци в хранителна банка

Чуха ли принц Уилям и Кейт Мидълтън предупрежденията на Хари?

Аксесоари 2023 – бижуто със слънчев камък на Кейт Мидълтън

Беше нейната любима. И когато принц Уилям я опита за първи път, той я хареса. И след това поискал да бъде приготвена като торта на младоженеца (на кралската сватба през 2011 г.), споделя още той.

Междувременно кралските биографи отбелязват, че докато Кейт се грижи да яде онова, което обожава и учи децата да се включват в кухнята, то екипът на Чарлз е променил до някаква степен неговия хранителен режим, след като пое короната.

За още новини от британския кралски двор и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари