IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новото гадже на Жерар Пике провокира слухове, че е бременна

31 януари 2023 18 00

Клара Чиа била забелязана с футболиста в аптека

Снимка: БГНЕС

Продължава футболната сага около Жерар Пике и Шакира. След като футболистът официално се показа в социалните мрежи с новата си любима – студентката Клара Чиа, певицата отговори с пост в социалните мрежи, че „жените вече не плачат, а танцуват“.

По-рано тя написа и песен срещу бившия си като го обвини, че е сменил луксозен Rolex за часовник от масовата марка Casio, както и че е зарязал Ferrari за Twingo. Спортистът веднага подкара Twingo.

Сега вече се обсъжда, че новата приятелка на Пике всъщност е бременна. Феновете на звездната двойка стигнаха до този извод, след като анализираха снимки на папараци.

Преди ден двамата били забелязани в аптека, където купили тест за бременност, съобщават испанските таблоиди. Самите влюбени все още не са коментирали подобни спекулации.

Припомняме, че по-рано новото момиче на футболиста вече беше заподозряно в бременност. Феновете забелязаха заоблен корем на папарашка снимка. Техните предположения обаче не се потвърдиха.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари