IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит се облече като морков

1 февруари 2023 08 30

Вижте последната визия на холивудския актьор

Getty Images

Getty Images

Брад Пит отново работи усилено по снимките на предстоящия си трилър „Вълци“ в китайския квартал на Ню Йорк. 59-годишният холивудски актьор беше забелязан на улицата по време на почивка от снимките да черпи феновете си и да им дава автографи върху сувенири.

Във въпросния ден Пит носеше доста дръзко и открояващо се облекло. Той беше облечен в сигналнооранжева лъскава пухенка, червена риза, жълта тениска, яркозелена плетена шапка, избелели дънки и бели маратонки, както и червена платнена чанта, преметната през рамо.

Много фенове сравниха облеклото на Пит с визия на морков, но пък и самият той напоследък е доста по-отворен към модата и е склонен към по-рискови визии.

Звездата от „Бандата на Оушън“ беше съчетал визията със слънчеви очила с кехлибарен нюанс. Малко по-късно на снимачната площадка се появи и колегата и дългогодишен приятел на актьора от „Вавилон“ – 61-годишният Джордж Клуни, който също участва във филма. Същият ден двамата дори заснеха няколко каскади.

Джордж и Брад очевидно обичат да си партнират в киното като го правят за пореден път. В лентата „Вълците“ двамата са в ролите на самотни „оправящи се сами с живота вълци единаци“, които откриват, че са били наети за една и съща работа. Филмът е режисиран от Джон Уотс, който преди това засне всички филми за Спайдърмен с участието на Том Холанд.

Продуценти на филма са самите Пит и Клуни, чрез съответните си продуцентски компании.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари