IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е причинило смъртта на Лиза Мари Пресли?

1 февруари 2023 18 00

Предполага се, че е пила хапчета за отслабване

Снимка: БГНЕС

Хапчета за отслабване може да са причинили смъртта на Лиза Мари Пресли.

Единствената дъщеря на краля на рока Елвис Пресли и първата съпруга на краля на попа Майкъл Джексън почина на 13 януари на 54-годишна възраст.
Пресли почина от сърдечен арест, но се появиха спекулации, че лекарството за отслабване, което звездата приемала, може да е причината за нейната кончина. Това съобщават източници, близки до семейството пред TMZ.

Според изданието, преди церемонията по връчването на наградите „Златен глобус“, където беше представен филмът „Елвис“ за баща ѝ, Пресли решила да свали няколко килограма.

Тя пиела лекарства за отслабване, спазвала строга диета и за месец и половина отслабнала с 18-22 кг. Какви хапчета е взела звездата, все още не е известно.
Между другото, на самата награда певицата изглеждаше уморена и изтощена, отбелязва още изданието. Тя трудно се движеше и не желаеше да общува с гостите на събитието.

Външният вид и поведението на Пресли показваха, че тя приема някакви лекарства. Освен това в деня на смъртта си тя е страдала от болки в корема.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари