IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман показа красотата на Майорка

1 февруари 2023 16 30

Актрисата влиза в редиците на ЦРУ

БГНЕС

БГНЕС

„Обичам Майорка“. Това сподели Никол Кидман в социалните мрежи, показвайки красотата на острова в Средиземно море.

Известната актриса, която обича да пътува със съпруга си Кийт Ърбан, е в Испания, където снима сериала Lioness.

55-годишната звезда зарадва феновете си, показвайки какво прави в свободното си време. За разходката си из красиви места тя е избрала изчистени дънки, червено яке и спортна шапка.

Кидман споделя спиращи дъха гледки

Носителката на награда „Оскар“ е успяла да стигне до плажа, където е заснела как вълните се удрят в скалист бряг. Освен това е заснела и други живописни пейзажи на най-големия испански остров.

Никол показва и красивите калдъръмени улички на Майорка, с малки семейни магазинчета.

„Изглежда красиво, благодаря, че сподели!“, „Едно от любимите ми места на планетата!“, гласят част от коментарите под снимките на холивудската звезда.

Дъщерята на Никол Кидман – Съндей, е висока почти колкото майка си

Никол Кидман за най-скандалния си тоалет: Аз поисках да съм с него

„Все едно беше вчера“: Никол Кидман и Кийт Ърбан празнуват 16 години брак

Актрисата влиза в редиците на ЦРУ

Кидман е изпълнителен продуцент на поредицата, заради която замина за Испания още в началото на 2023 г. Сериалът разказва за морски пехотинец, вербуван от ЦРУ, за да се сближи с дъщерята на терористична организация и да я срине отвътре. Неговият първи сезон ще бъде от осем епизода.

„Тя ще изиграе Кейтлин Мийд, описана като „старши ръководител на ЦРУ, която има дълга кариера в политическата игра“, съобщава Variety.

Според информацията на изданието, актрисата влиза в ролята на жена, работеща във високопоставената разузнавателна общност, съпруга, която копнее за внимание, което самата тя дори не може да даде, както и ментор на някого, който се „отклонява от каменистия път, на който самата тя се озовава“.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари