IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нидерландското кралско семейство събра 3 поколения в портрет

2 февруари 2023 10 40

Принцеса Амалия на първа официална визита за годината

БГНЕС

БГНЕС

Нидерландското кралско семейство събра три поколения в специален портрет. Той е направен по случай 85-ия рожден ден на принцеса Беатрикс Вилхелмина Армгард – бившата кралица.

Минало, настояще и бъдеще се сливат в едно, за да отбележат рождения ден на майката на крал Вилем-Александър. Освен него и рожденичката, на кадрите присъства и принцеса Катарина-Амалия – бъдещата наследница на трона.

На 31 януари от пресцентъра на многоуважаваното семейство споделиха нов портрет на жената, която ръководеше Нидерландия (Холандия) преди години. Освен него има и няколко, на които я виждаме заедно с краля, както и друг, на който до тях е неговата първородна дъщеря.

Принцеса Амалия, която в момента учи висше в Амстердам, е избрала черен костюм, за да позира зад гърба на баба си. Принцеса Беатрикс пък е с такъв в зелено и сиво.

Инкогнито със стил: Кралица Максима се сля с тълпата

Кралицата на Нидерландия абдикира на 75

През 2023-а се навършват десет години от абдикацията на Беатрикс като кралица на Нидерландия. На 30 януари 2013 г., ден преди 75-ия си рожден ден, тя се отказа от короната в полза на принц Вилем-Александър.

Принцеса Беатрикс управлява Нидерландия от 1980 г., когато собствената ѝ майка, кралица Юлиана, абдикира.

Бабата на Катарина-Амалия, която някой ден ще седне на трона, е родена на 31 януари 1938 г. Тя е първото дете на Юлиана, тогавашната наследница на нидерландския трон, и принц Бернхард от Липе-Бистерфелд. Нейната майка се възкачва на трона през 1948 г.

Кралицата управлява цели 33 години. След абдикацията си тя продължава да изпълнява редица официални ангажименти.

нидерландско кралско

БГНЕС

Принцеса Амалия на първо посещение на Карибите

Миналата година бе повратна в израстването на първородната дъщеря на крал Вилем-Александър и кралица Максима. Русокосата принцеса бе приета да учи в Амстердам, като обяви, че смята да наблегне на образованието, чак след което да се отдаде на 100% на задълженията на кралска особа.

След заплахи, принцеса Катарина-Амалия вече не живее на общежитие

Освиркаха принцеса Амалия на официално събитие

Принцеса Амалия – бъдещата наследничка на кралския трон на Холандия

Въпреки учението, още в края на 2022-а Амалия придружаваше родителите си на различни събития в страната.

Преди да отбележи рождения ден на своята обичана баба, принцесата бе на първото си официално посещение на карибския остров Аруба, който е част от нидерландското кралство.

Катарина-Амалия смени няколко стилни визии, включвайки се в най-различни активности на местните жители, заедно с краля и кралицата.

Според кралски биографи, семейството започва постепенно да подготвя 19-годишното момиче за отговорностите, които носи короната.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари