IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Леджънд за сантименталното значение на името на дъщеря си

3 февруари 2023 09 00

Изпълнителят стана баща за трети път преди месец

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

За името на новородената дъщеря на Джон Леджънд се оказва, че е едно щастливо съвпадение.

Изпълнителят и съпругата му Криси Тейгън станаха родители за трети път на 13 януари, посрещайки на бял свят момиченцето Ести Максин Стивънс. Въпреки че Джон казва в ново интервю пред E!News, че името е било изцяло идея на Криси, то всъщност има и изненадваща връзка със семейството.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Legend (@johnlegend)

„Оказва се, че моята прабаба се е казвала Естер“, споделя певецът пред E!News. Допълва, че името на бебето не било избрано по тази причина нарочно, но след като Криси му споделила за своята идея, той веднага се съгласил и направил връзката с прароднината си. Второто име на Ести също има връзка с роднина на Джон. „Искахме да ѝ дадем името Максин, защото второто име на баба ми е такова. Така че има много семейни връзки в кръщаването на дъщеря ни“, казва още изпълнителят.

Джон и Криси, които също така са родители на 6-годишната Луна и 4-годишния Майлс, споделиха, че очакват трето дете на 3 август 2022 година. Щастливата новина беше обявена две години след аборт на Тейгън. „Последните две години бяха, меко казано, море от емоции, но радостта отново изпълни дома и сърцата ни. След 1 млрд. инжекции, в последно време само в крака, ние най-накрая очакваме още едно бебе“, написа Криси в социалните мрежи през август миналата година.

Няколко дни, след като кулинарката роди третото си дете, тя и съпругът ѝ споделиха името и пола му в социалните мрежи. Споделяйки снимка на трите си деца, Криси написа: „Тя е тук! Ести Максин Стивънс – къщата е пълна и семейството ни не може да бъде по-щастливо“. Гордата майка допълни, че Леджънд не може да спре сълзите си от радост, а Луна и Майлс са изпълнени с любов.

В допълнение към бащинството на три деца, Джон също така пусна на пазара и новата си унисекс колекция за грижа за кожата Loved01. Пред E!News той споделя, че създаването на козметични продукти за цветнокожи се е превърнало в неговия най-важен проект през последните години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOVEDº1 (@loved01skin)

„Много често тези типове кожа се игнорират или не са изследвани достатъчно, когато става въпрос за формули и козметични продукти. Така че почувствах, че това е празнина, която трябва да бъде запълнена по начин, който е достъпен и финансово възможен за всички хора“, казва изпълнителят.

Ето защо колекцията от шест продукта – ексфолиращ почистващ препарат, крем за бръснене, продукт за измиване на лице и тяло, тонизиращ мист, овлажнител за лице и тяло и масло за лице и тяло – всички се продават между 10 и 15 долара. Леджънд посочва, че богатата на меланин кожа губи влага особено бързо, поради което формулите на Loved01 са наситени с хидратиращи съставки като масло от шипка и морски зърнастец.

Джон Леджънд изненада улична музикантка

Щастие в дома на Джон Леджънд и Криси Тейгън

Рецептата на Джон Леджънд за пиле с портокалов сос на тиган

Въпреки че е научил много, докато е работил с екипа на Loved01, Джон казва, че другите му познания в грижата за кожата идват от съпругата му Криси Тейгън. „Тя е доста добра в създаването на домашни екстракти, които премахват черните точки от лицето ми“, признава изпълнителят.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Legend (@johnlegend)

В действителност името Loved01 е вдъхновено от семейството. „Чувствахме, че не става въпрос само за израз на любов към себе си, да се грижите за себе си, но за толкова много семейства и двойки, които споделят времето и любовта си заедно чрез грижата за кожата“, обяснява Леджънд.

Хидратацията също е ключова част от неговата рутина. „Ако съм добре отпочинал и пия много вода, кожата ми ще го отрази, гласът ми ще го отрази и мога да покажа по-добра версия на себе си пред света“, допълва изпълнителят.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари