IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джош Дюамел прекарал първия си ден от медения месец в инвалидна количка

2 февруари 2023 17 40

Актьорът е бил приет по спешност в болница

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джош Дюамел разкрива повече за първия си ден като женен мъж за Одра Мари, като се оказва, че не всичко е минало гладко и според очакванията.

В интервю за InStyle актьорът, чийто филм Shotgun Wedding вече може да се гледа в Prime Video, си спомня за неловкото начало на брака си миналата есен, когато се контузил вечерта преди сватбата по време на обиколка с парти автобус.

Всичко се случва заради опита на Дюамел да се направи на гимнастик и да покаже умения върху пилоните в автобуса. Разказва, че се е хванал за един от тях, опитвайки се да изпъне краката си нагоре, докато виси с главата надолу. Изображението в главата му обаче е било доста по-различно от реалността и в крайна сметка той е контузил гърба си.

„На следващата сутрин буквално не можех да се движа. Не можех да стана от леглото“, разказва актьорът. Контузията наложила посещение в болница, като лично Мари е закарала бъдещия си съпруг с инвалидна количка в спешното отделение. Това било първото от двете посещения в болницата. Второто било за да може Дюамел да получи болкоуспокояващи, които да му помогнат да премине безпроблемно през церемонията.

Истинската му сватба е малко по-малко катастрофална от тази, която се разиграва на екрана между него и Дженифър Лопес. Те играят двойка, която трябва да обедини сили, за да спаси семействата си от опасна заложническа ситуация по време на последните приготовления преди сватбата им.

Извън снимачната площадка, любовта между Джош и Одра Мари започва през 2019 година, след като той се развежда с изпълнителката Фърги. В началото на миналата година двамата обявиха годежа си, публикувайки снимка от плажа. На нея двойката държи писмо от бутилка, на което пише „Одра Диан Мари, ще се омъжиш ли за мен?“. Предложението бе направено на специалната дата 8 януари, когато е и рожденият ден на Мари.

През декември 2019 година източник сподели, че Дюамел е много щастлив с бившата мис Америка. Двамата бяха забелязани заедно за първи път две седмици, след като разводът между актьора и Фърги беше официално приключен. Отношенията между бившите съпрузи остават много добри, като изпълнителката беше една от първите, които поздравиха Джош за годежа.

Фърги и Дюамел се разведоха официално през май 2019 година, две години след обявяването на раздялата им. „С абсолютна любов и уважение решихме да се разделим като двойка по-рано през годината. За да дадем най-добрата възможност на семейството ни да се адаптира към тази ситуация, ние държахме темата в тайна, преди да я споделим с обществеността“, написаха двамата в официално съобщение.

Бившите съпрузи са родители на 8-годишния Аксел Джак, за когото обещаха, че ще поставят на първо място и ще се опитат да запазят стабилната семейна среда, която са му изградили.

Джош Дюамел отново е лице на Северна Дакота

Джош Дюамел: Търся си млада жена, която да ми роди деца

Втората сватба на Дюамел се състоя на 10 септември в Северна Дакота на покрива на известен хотел.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари