IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Критикуват Ед Шийрън заради кухнята на пъба му

3 февруари 2023 08 40

Певецът не се справя добре с този бизнес

БГНЕС

БГНЕС

Ако сте фен на Ед Шийрън и имате възможност да посетите Лондон, то със сигурност трябва да отидете в неговия пъб. Bertie Blossoms, който бе открит през септември 2020 г., се намира в западната част на британската столица. Само че ако сте по-претенциозни откъм храната, която има в чинията ви, едва ли неговата кухня ще ви допадне. Поне това пишат хора, които вече са били клиенти на заведението на известния певец.

Разочарованите хора от кръчмата на Ед се увеличават, като много пишат в интернет, че ястията, някои от които струват по 19 паунда, са второкласни по качество, все едно претоплени набързо в микровълнова фурна. Други пък изтъкват, че кухнята на въпросното място прилича на тази, приготвена в крайпътен фургон.

Ресторантът в зелено, кръстен на половинката на успешния музикант, е кръстен на неговата половинка Чери Сийборн. По данни на Daily Мail, откакто е открит, той е променил неколкократно своето меню. И според коментарите на клиентите, няма ястие, с което да се слави. Известно е, че ако изпитвате глад и искате да се нахраните, там ще откриете пържоли, ястия с паста и брауни с шоколад и сини сливи.

Според уебсайта на пъба на Шийрън, всичко там е „прясно приготвено“. Ала посетителите му са на друго мнение. И наскоро дори някои го споделили пред TripAdvisor, за да разберат повече хора, че обектът не предлага вкусни ястия, а по-скоро нещо, което прилича на манджа, която мъж, който никога не е готвил, се е опитал да направи, за да изненада съпругата си.

Критиките към пъба на Ед растат

„Какво разочарование, възможностите за храна бяха ограничени. Което нямаше да е проблем, ако качеството не беше толкова лошо“, обяснява Карол Луис-Бърлинг, която посетила кръчмата в Лондон. Тя изтъква, че видяла семплата кухня на заведението и може да я сравни с примитивните, с които разполагат крайпътните фургони. И тук със сигурност не става дума за такъв, в който готви шеф готвач с усещане за гурме храна.

Жената е категорична, че повече неща в менюто на пъба били прекалено препържени и преварени, а хигиената в кръчмата била под всякаква критика.

„Всички бяхме много развълнувани да опитаме Bertie Blossoms, но за съжаление бяхме разочаровани от цялото меню с храна. Червеното вино беше прекрасно, но за съжаление всичко останало беше безвкусно. Прекрасен персонал, но храната не си заслужаваше посещението!“, оплаква се друг разочарован от пъба на Ед Шийрън.

Тогава още бях никой: Ед Шийрън разказа за първата си среща с Елизабет Втора

Защо Ед Шийрън се е смятал за гей?

Разберете уникалното име на втората дъщеря на Ед Шийрън

Ковид вълната се отрази негативно на бизнеса на певеца

Близо шест месеца след като бива открита, кръчмата на известния британски изпълнител трябва да затвори заради избухването на пандемията от ковид-19. И макар да няма никаква печалба, Шийрън не пуснал в отпуск десетте свои служители, а им давал заплати през цялото време, пише още Daily Мail.

Младият изпълнител неведнъж е привличал вниманието, правейки шоу и дори сипвайки бира, ходейки в различни пъбове във Великобритания. Така например в Бирмингам, преди да отвори своето заведение, той пееше заедно с клиентите и донесе на собствениците на местен пъб доста приходи. Уви, явно в момента не може да направи същото в своя обект или не знае какво да промени, за да бъде той по-успешен и харесван от хората.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )