IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По стъпките на мама: Синът на Емили Ратайковски в модна сесия

6 февруари 2023 10 40

Ето го малкият Силвестър

Снимка: БГНЕС

Силвестър Аполон вече върви по стъпките на своята звездна майка. Едногодишният син на Емили Ратайковски участва в първата си модна кампания. Моделът споделя грижите за сина си с бившия си съпруг Себастиан Беър-Маклард.

В социалните мрежи моделът и актриса похвали своя наследник като го нарече „Моята малка извънземна супер звезда“ и допълни, че много обича семейството си. Детето е участвало в кампанията Mom & Me на Тори Бърч.

На изображенията детето пробва три различни костюма, обличайки се в неоново зелено като извънземно. Следва костюм като пиле и после такъв на морков. Той също така пробва голямо дънково яке с дължина до глезена.

Силвестър вече се присъедини към звездната си майка на снимачната площадка, но това е първата му голяма роля в рекламната кампания на дизайнера. И може да се предполага, че сигурно е и с първото значително заплащане.

Ратайковски се радва на детето си, въпреки че не е ясно какво точно се случва в личния ѝ живот. След като се раздели със Себастиан Беър-Маклард, тя имаше връзка с Брад Пит и Пийт Дейвидсън. Звездата дори заяви, че привлича само най-лошите мъже на земята.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари