IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Райън Рейнолдс с рядка публична поява в подкрепа на баща си

3 февруари 2023 17 50

8-годишната Джеймс беше забелязана на трибуните на мача на „Рексъм“

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Райън Рейнолдс имаше двоен повод да празнува в края на януари – тимът му „Рексъм“ се представи повече от добре в мача си срещу „Шефилд Юнайтед“ за „ФА Къп“ в Англия, а от друга страна, 8-годишната Джеймс беше на трибуните и пламенно подкрепяше отбора на баща си.

„Рексъм“ направи страхотна игра, достигайки до 3-3 срещу „Шефилд“, въпреки разликата в класата на двата отбора. Така те трябва да се срещнат отново на 7 февруари, за да определят кой ще продължи напред в турнира.

Макар да е от Канада и там европейският футбол да не е много популярен, Рейнолдс беше като истински запалянко на трибуните. Видеа и снимки в социалните мрежи показват как той преминава през всички етапи от гледането на един мач, когато играе любимият ти отбор.

Въпреки че „Рексъм“ изпуснаха победата в последните минути, Рейнолдс имаше стабилно рамо, на което да поплаче, а именно това на 8-годишната си дъщеря Джеймс. Момиченцето рядко се появява на публични места, за да може самоличността му да бъде предпазена. Очевидно обаче Райън е имал нужда от дъщеря си в този момент или просто се опитва да я запали по футбола.

В края на януари 8-годишната Джеймс беше забелязана на трибуните на стадиона в Рексъм, насочвайки се към мястото си в ложата заедно с Рейнолдс. В различни снимки, публикувани в социалните мрежи, може да се види как момиченцето търпеливо чака баща си да приключи важни разговори по време на мача.

Освен Джеймс, Рейнолдс е баща още на 3-годишната Бети и 6-годишната Инес, които споделя със съпругата си Блейк Лайвли. Двамата очакват и още едно дете, като бременността беше обявена през септември миналата година. Актьорите твърдят, че не знаят пола на бебето, като винаги чакат до раждането, за да го разберат.

От своя страна, Лайвли подкрепяше съпруга си от вкъщи, разкривайки, че е платила специално за канала ESPN+, за да гледа на живо мача. Тя отново се пошегува със съпруга си, казвайки че е похарчила парите, само за да го гледа как се тревожи за отбора си.

„Днес си купих ESPN+. Направих го, само за да гледам как съпругът ми преминава през всички етапи на безпокойството на живо“, написа актрисата върху снимка на Рейнолдс, който е опрял главата си на ръката. Тя допълни, че абонаментът напълно си е заслужавал, за да може да изгледа вълнуващия двубой.

„Ако не гледате този луд мач на „Рексъм“ в момента, значи изпускате много от тези емоции. Те играят с отбор, който се намира три лиги над тях. И в момента водят. Животът няма смисъл“, написа още Лайвли.

Бременната Блейк Лайвли подкрепи Райън Рейнолдс

След три момичета, готов ли е Райън Рейнолдс за момче?

Нова радост: Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс очакват четвърто дете

Райън Рейнолдс и приятелят му Роб МакЕлхени разкриват повече за приключението на футболни собственици в документалната поредица Welcome to Wrexham, която в момента може да бъде гледана в Hulu.

През ноември Лайвли имаше няколко мили думи, които сподели с цялата публика, преди да връчи наградата на American Cinematheque на съпруга си. По време на речта си тя разкри как в ранните години от кариерата си актьорът се е връщал в родната Канада през уикенда, след като е снимал проекти в Щатите цяла седмица. Причината е, че е искал да се почувства у дома.

„Сега аз съм неговият дом и нашите момичета са неговият дом“, каза Лайвли. Допълни, че Рейнолдс прави всичко възможно, за да бъде по най-бързия начин у дома и да прегърне любимите си жени.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари