IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сватбени камбани за Ванеса Хъджинс

3 февруари 2023 14 50

Актрисата крие, че се е сгодила

БГНЕС

БГНЕС

Сватбени камбани ще има за Ванеса Хъджинс тази година. Звездата и нейният приятел Коул Тъкър вече са сгодени.

По данни на TMZ, 26-годишният бейзболист е предложил брак на актрисата и тя е казала ДА, при това още в края на 2022 г.

Двамата искали да крият по-дълго новината, но техни близки са разконспирирали плановете им.

„Ще спра света и ще се разтопя с теб“. Това пише 34-годишната Хъджинс в своята последна публикация, посветена на нейния любим. Там тя споделя снимка, на която е в прегръдките на Коул и му се усмихва влюбено.

Като цяло Ванеса споделя много малко кадри с Тъкър в социалните мрежи.

Двамата са заедно от 2020 г.

Още през ноември въпросната година актрисата предизвика слухове, че отново е на вълните на любовта, след като бе заснета как държи за ръка бейзболиста в Лос Анджелис. През февруари същата година тя призна официално за връзката си – по случай Свети Валентин.

„Ти си, аз съм, ние сме“, написа тогава звездата от Spring Breakers. Тогава Тъкър също ѝ посвети публикация по случай Деня на влюбените. Предполага се, че за този 14 февруари двамата ще разкрият, че са сгодени, следвайки своята традиция отпреди повече от две години.

През ноември 2021 г. Хъджинс покани спортиста да я придружи на червения килим на известен фест. А малко след това призна, че тя преследвала Коул и направила първата крачка, за да станат гаджета.

Оказва се, че Ванеса се запознала с Коул по време на среща в Zoom за медитация. Те бързо установили, че имат доста общи неща.

Остин Бътлър благодари за успеха си на ексгаджето си Ванеса Хъджинс

Грим за есента – Ванеса Хъджинс със зелено предложение

Бански 2022: Червена идея от Ванеса Хъджинс

Той е шантав и аз съм такава. Нито един от двамата ни не се взема насериозно“, разкри брюнетката в интервю за Glamour Великобритания. Пред изданието тя добавя, че има различни интереси със спортиста, но разбиранията им за живота са едни и същи.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари