IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Симпсън намекна за свой флирт с женения Марк Уолбърг

7 февруари 2023 10 40

Дали е имало такъв любовен триъгълник?

Getty Images

Getty Images

Дали Марк Уолбърг е „голямата филмова звезда“, с която Джесика Симпсън е изкарала горещ флирт през 2001 г. медиите в САЩ вече гадаят. Наскоро Симпсън разкри, че е изпълнила „тийнейджърската си фантазия за мъж“ като е предизвикала вниманието на супер известен актьор и двамата са преживели нещо повече от горещ флирт.

Джесика не съобщава името на въпросния мъж, но дава толкова много улики за него в своето есе: „Филмова звезда: Те винаги казват, че са необвързани“, че журналистите са убедени, че става въпрос за Марк Уолбърг.

Според Симпсън, която сега е на 42 години, тя се е запознала за първи път с мистериозния мъж по време на видео музикалните награди на MTV през 2001 г., като тя по това време е била разделена за кратко с тогавашния си приятел, който после ѝ става съпруг – Ник Лейчи.

„Той ме събличаше с поглед“, споделя певицата на своите читатели по повод на мистериозния мъж. Възможно е Джесика да е имала предвид точно Марк, защото има снимки как и двамата са на сцената на въпросните награди VMA, а той е облечен с дънки и тениска – както самата тя го е описала в историята си. Освен това Симпсън казва в есето си, че анонимният актьор е познавал нейния фитнес треньор, а всички знаем колко запален по спорта е 51-годишният Уолбърг.

Освен това през 2001 г. Марк вече е голяма звезда в Холивуд след като изиграва хитовата си роля срещу Рийз Уидърспун в трилъра „Страх“. А е и възможно Симпсън да е била влюбена в Уолбърг още от тийнейджърските си години, тъй като в началото на 90-те Уолбърг беше известен като рапъра Марки Марк и позираше в рекламите за бельо на Calvin Klein редом до Кейт Мос.

Симпсън и

Снимка: Getty

Двамата присъстват заедно на филмови награди на MTV още веднъж – през 2003 година, като тогава даже се качват заедно на сцената (на снимката горе).

Симпсън твърди обаче, че с въпросния мъж са имали истински интимен контакт чак през 2006 г. Тя пише, че тогава отново се е срещнала с „огромната филмова звезда“ в хотел „Бевърли Хилс“, докато той се е подготвял за друго голямо шоу, свързано с награди.

„Той ми писа тогава и аз си помислих, че е необвързан. Малко след това видях негова снимка на червен килим с половинката му и си казах, че няма никакъв шанс да се превръщам в другата жена.“

Уолбърг, който участва във филма „От другата страна“ на Мартин Скорсезе същата година, присъства на Златните глобуси със сегашната си съпруга Риа Дърам, която по това време е бременна. Симпсън разказва още в историята си, че неназованият актьор я е убедил, че връзката му вече е приключила и двамата са се виждали известно време, като тя дори го е посетила на снимачна площадка на филм с режисьор, „познат дори и на най-обикновения филмов фен“, намеквайки именно за Скорсезе.

Колкото до Симпсън, тя беше омъжена за Ник Лейчи между 2002 и 2006 г. Уолбърг пък сключи брак с Дърам чак през 2009 г., въпреки че по това време двамата вече имаха три деца.

Марк Уолбърг

Снимка: Getty

Певицата и дизайнерка споделя още, че мистериозният актьор ѝ е казал, че е говорил с духовния си съветник за нея, а Уолбърг е споделял в интервюта, че има силна връзка с бостънски свещеник на име отец Флавин, когото смята, че го е държал далеч от тъмната страна на славата.

От 2014-а до момента Джесика е щастливо омъжена за бившия спортист Ерик Джонсън, като двойката споделя три деца – син Ейс и дъщерите Бърди и Максуел (на основната снимка).

Колкото до Марк и Риа, след брака си през лятото на 2009 г. те се сдобиват с още едно дете и така имат четирима общи наследници. Двамата са смятани за едно от най-стабилните семейства в шоубизнеса, а имената им никога не са били замесвани в скандали с изневери.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари