IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Кейт Уинслет – ослепителна на парти за наградите БАФТА

7 февруари 2023 08 40

Талантливата Миа Трипълтън вече тръгна по стъпките на известната си майка

Getty Images

Getty Images

Дъщерята на Кейт Уинслет – Миа Трипълтън, която е като по-младо копие на майка си, се появи в ослепителен външен вид на парти преди наградите на Британската филмова академия – БАФТА. 22-годишната звездна наследница вече е изгряваща звезда в Холивуд, като вече спечели възторжени отзиви за участието си в драмата „Аз съм Рут“.

Миа изглеждаше като звезда сама по себе си, докато присъстваше на въпросното парти на Vanity Fair 2023 в JOIA в Лондон. Младата актриса вече се радва на доста внимание от британските медии и е считана за наследница не само на външността, но и на таланта на майка си.

За въпросната вечер Миа беше избрала къса черна рокля с едно рамо, която много наподобяваше стила на 47-годишната Уинслет.

В телевизионната драма „Аз съм Рут“ Кейт играе загрижената майка Рут, която се опитва да помогне на дъщеря си тийнейджърка – Фрея (Миа) да преодолее кризата на психичното си здраве, след като е погълната от натиска на социалните медии.

Зрителите бързо похвалиха дуото майка-дъщеря за техните „мощни“ изпълнения в сериала. Поредицата отбеляза и първия път, когато Кейт работи заедно с дъщеря си, която споделя с първия си съпруг – режисьора Джим Трипълтън.

Говорейки за работата си с Миа, Кейт наскоро призна, че е била „взривена“ от смелостта на дъщеря си на снимачната площадка. Тя обясни: „Що се отнася до представянето, тя изобщо не се нуждаеше от мен. Има дори моменти, в които тя ме поглеждаше и казваше: „Млъкни, мамо, остави ме да го направя!“

Кейт добави: „Мисля, че това младо поколение актьори притежават натурализъм в своята игра и просто са по-смели. Те имат глас, те говорят за себе си и имат сила, която чувствам, че никога не съм имала.“

Кейт Уинслет

Роклята на Кейт на наградите БАФТА през 2016 г. прилича на тази на Миа; Снимка: Getty

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари