IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кит Харингтън ще става баща за втори път

6 февруари 2023 14 50

Актьорът разкри, че съпругата му Роуз Лесли отново е бременна

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Зимата вече дойде, но дори студеното време не може да попречи на щастливото настроение в семейството на Кит Харингтън и Роуз Лесли!

36-годишният Харингтън, станал известен с ролята си на Джон Сноу в сериала „Игра на тронове“, разкри преди няколко дни, че отново ще става баща. По време на интервюто си в предаването на Джими Фалън той сподели, че съпругата му Роуз Лесли е бременна с второто им дете. Харингтън се пошегува, че 2-годишният му син съвсем скоро ще изпита най-големия шок в живота си.

„Шокът се изразява в това, че ще получи брат или сестра“, каза Харингтън, след което получи поздравленията на водещия и публиката.

Въпреки че вече има известна практика като баща, актьорът призна, че е уплашен от появата на бебето. „С първото бебе сякаш се разхождаш по небето и танцуваш в поле от маргаритки в продължение на девет месеца. Е, сега е напълно различно. Сега попадаш в реалността много по-рано. Започваш да мислиш практично много бързо“, казва още Харингтън.

През февруари 2021 година стана ясно, че Кит и съпругата му Роуз Лесли са станали родители за първи път, посрещайки момченце. Двамата потвърдиха бременността през септември 2020 година, когато актрисата направи фотосесия за британското списание Make Magazine.

Когато беше попитан какво мисли синът му за бъдещото ново попълнение в семейството, Харингтън отговори, че не смята, че детето му разбира какво се случва в момента. „Опитваме се да го подготвим. Сочим към корема на Роуз и казваме, че в него има бебе. И той започва да сочи към своя корем и да казва, че там има бебе“, разказва бъдещият баща. Допълва, че синът му съвсем скоро ще разбере какво се случва, но засега тъне в блажено неведение.

Преди да говори за бременността на Лесли, Харингтън сподели повече детайли около първородния си син. Въпреки че е едва на две години, той казва, че момченцето е доста умно, шегувайки се че е доста изненадващо, имайки предвид, че и двамата му родители са актьори.

„Даже не сме сигурни откъде го е наследил. Обича аплодисментите. Всеки път, когато направи нещо добро, му пляскаме и се притесняваме, че така го насочваме към актьорството. Казваме му, че е по-умен и трябва да се занимава с нещо друго като спасяването на света“, разказва още Кит.

Актьорите от „Игра на тронове“ Роуз Уесли и Кит Харингтън станаха родители

Роуз Уесли, съпругата на Кит Харингтън, проговори за бременността

Влюбените Кит Харингтън и Роуз Лесли дебютираха като двойка

Харингтън и Лесли се срещат по време на снимките на втория сезон на „Игра на тронове“, където играят екранната двойка Джон Сноу и Игрит. И макар връзката им в сериала да не издържа, те правят дебюта си заедно на червения килим през 2016 година. Две години по-късно се женят на романтична церемония в Шотландия.

По време на филмовия фестивал в Торонто миналата година Харингтън говори малко повече за ролята си във филма Baby Ruby и как бащинството му е помогнало за подготовката.

„Синът ми по това време беше на 4-5 месеца и много добре разбирах процеса на родителство, в който се намират тези актьори. Това беше една от основните причини, поради която приех ролята“, казва той за снимачния процес.

Харингтън допълва, че обществото постепенно започва да става все по-модерно относно отглеждането на деца и вече бащите са с по-голяма роля в самия процес. По думите му, мъжете вече не се чувстват като странични наблюдатели, а са запознати с нещата, през които жената преминава и могат да ѝ помогнат в трудни моменти.

Засега Кит и Роуз пазят в тайна пола на второто си дете, като до момента не са показвали лицето на първото.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари