IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топли чувства: Тейлър Суифт и Хари Стайлс все още се харесват и подкрепят

7 февруари 2023 10 50

Феновете на бившата двойка изпаднаха в екстаз от тяхното взаимодействие на наградите „Грами“

Getty Images

Getty Images

Тейлър Суифт беше единствената, която танцуваше по време на изпълнението на Хари Стайлс на песента му As It Was по време на наградите „Грами“. Освен това само тя остана на крака докато нейното ексгадже държеше реч, по време на награждаването му със статуетка за албума му Harry’s House.

Знаменитата блондинка и 29-годишният бивш фронтмен на групата One Direction излизаха в продължение на няколко месеца между края на 2012 и началото на 2013-а година, а неочакваната им среща, както и видимото уважение и почитание, което Суифт демонстрира към Стайлс, подлуди феновете на бившата двойка.

В момента, в който Стайлс се появи в сребрист гащеризон с метални ресни на сцената в Crypto.com Arena в Лос Анджелис, Суифт „скочи от мястото си и „започна да танцува“, твърди сайтът Page Six, който е публикувал и видео от интересния момент.

„Тя изтанцува цялата песен и беше единственият човек в залата, който танцуваше по време на изпълнението“, казва очевидец пред изданието. Суифт е известна с това, че не пази особено топли чувства към повечето си бивши гаджета, сред които са Джон Майър, Джейк Джиленхол и диджей Калвин Харис, за които е писала песни, в които по-скоро критикува отношението им към нея.

Тейлър също си тръгна с приз от тазгодишните награди „Грами“, но за най-добър музикален видеоклип за All Too Well: The Short Film (именно тази нейна песен беше вдъхновена от сложната ѝ връзка с по-възрастния от нея холивудски актьор Джейк Джиленхол).

Когато обаче става въпрос за Хари, 33-годишната Тейлър очевидно има само хубави спомени. Освен че танцува на песента на Стайлс, блондинката беше уловена да разговаря с него по-късно по време на шоуто и дори да го прегръща. Тази мила приятелска проява на двете попзвезди накара техните почитатели да изпаднат в екстаз само при мисълта, че помежду им все още има топли чувства.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor (@alltowell_swiftie)

По повод на пропадналите му отношения с Тейлър отпреди 10 години Хари каза в едно интервю за списание Rolling Stone през 2017 г. следното: „Връзките са трудни на всяка възраст, но когато си на 18 и се опитваш да навигираш през толкова много неща, е още по-трудно.“

Колкото до Суифт, тя самата посвети две песни на краткотрайния си роман с Хари – Out of the Woods и Style, докато имаше слухове, че песента Perfect на One Direction е написана именно за мимолетната връзка на Стайлс и Суифт.

Тейлър и

Хари и Тейлър преди 10 години; Снимка: Getty Images

В момента Хари Стайлс е необвързан, след като се раздели с актрисата и режисьорка Оливия Уайлд в края на миналата година, след две годишен романс. Тейлър, от своя страна, има връзка от повече от 6 години, с друг красив британец, а именно с актьора Джо Алуин, за когото се говори, че дори е сгодена.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари