IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Анди Макдауъл се оказа сгодена за най-успешния музикален продуцент в света

8 февруари 2023 10 50

Маргарет Куали подкрепи годеника си Джак Антоноф на наградите „Грами“

Getty Images

Getty Images

Дъщерята на Анди Макдауъл – Маргарет Куали, се оказа сгодена за най-успешния музикален продуцент в света в момента, а именно за Джак Антоноф. 28-годишната актриса подкрепи 38-годишния си любим на наградите „ Грами“, където той спечели наградата за продуцент на годината.

Сияещата актриса изглеждаше шик в черната си рокля с презрамки и лъскави емблеми на Chanel, слънчевите си очила (в синхрон с очилата на Антоноф) и бейзболната си ретро шапка – също на френската модна къща.

38-годишния Джак, който е известен със своите кръгли очила, отново спечели наградата „Продуцент на годината“, което бележи неговата осма награда „Грами“ и втора последователна победа в категорията.

Маргарет и Джак се сгодиха през май месец 2022 г. Двамата започнаха връзката си през лятото на 2021 г. Преди да стане продуцент Антоноф е бил китарист и барабанист на поп рок групата Fun, известна с песни като We Are Young и Some Nights.

Джак е много близък приятел на певицата Тейлър Суифт, но освен нея е продуцирал редица попзвезди като Лана Дел Рей, Лорд и др. Маргарет е едната от двете красиви дъщери на холивудската звезда Анди Макдауъл от нейния бивш съпруг – модела Пол Куали. Тя стана известна с участието си във филма на Куентин Тарантино от 2019 г., „Имало едно време в Холивуд“, както и с участието си в сериала на Netflix Maid.

По-интересното в случая е, че Маргарет наскоро игра в романтичния трилър филм „Звезди по пладне“ заедно с гаджето на Тейлър Суифт – британския актьор Джо Алуин, като в лентата двамата актьори имат доста горещи любовни сцени.

Джак Антоноф е работил по албума на Суифт Evermore. Той използва таланта си при записите на песните на Суифт Red и Fearless, както и Solar Power на Лорд, Daddy's Home на St. Vincent и др. Преди да се влюби в Маргарет, Джак имаше връзка с актрисата Лена Дънам.

 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари