IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Харисън Форд за 77-годишната Хелън Мирън: Все още е секси

8 февруари 2023 10 40

Двамата си партнират в сериала 1923

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Харисън Форд не може да прикрие възхищението си от все още действащия сексапил на колежката си Хелън Мирън.

По време на появата си в шоуто на Стивън Колбер 80-годишният актьор не спести милите думи по адрес на 77-годишната Мирън, с която играе заедно в сериала 1923, който е част от вселената на поредицата Yellowstone. Форд заяви, че участието на Хелън в епизодите е бил основният фактор за съгласяването му с офертата. След това той си спомни и за времето, когато двамата участват във филма The Mosquito Coast през 1986 година.

„Секси тогава и секси сега“, казва Колбер, след като извади снимка на двамата от снимачната площадка преди повече от 30 години. Форд не успя да сдържи усмивката си, отговаряйки, „Тя все още е секси“, получавайки множество аплодисменти от публиката.

Водещият шеговито попита госта си дали някога е имал интимни отношения с Мирън, защото самият той е имал тази възможност. „Първият път, когато дойде тук, първият път, в който се запознах с нея, тя дойде и ме целуна. Направо ми грабна главата. Бях парализиран в продължение на пет минути“, спомня си с усмивка Колберт.

След като Форд каза, че Мирън е много смела в този аспект от живота, водещият заяви, че тя може да си го позволи, защото е много секси. С това 80-годишният актьор нямаше как да не се съгласи.

„За мен е удоволствие да я гледам. Има много физическо действие в сериала, а тя се съгласява веднага с него и прави неща, които не можеш да си представиш, че Хелън Мирън прави. Дейм Хелън Мирън“, казва Форд за снимките на 1923.

Проследявайки друго поколение Дътъни, 1923 се развива по време, когато пандемии, историческа суша, края на Сухия режим и Голямата депресия измъчват планината на запад и фамилията Дътън, която я нарича свой дом. Сериалът следва 1883, излязъл през 2021 година. И двете са предистория на Yellowstone, в който участва двойката от реалния живот Тим Макгроу и Фейт Хил като Джеймс и Маргарет Дътън.

Като за последно: Харисън Форд влиза в ролята на Индиана Джоунс за пети път

Влюбен до уши на 80: Харисън Форд не отлепя поглед от Калиста Флокхарт

По време на интервю с британския Times миналата година, Мирън обясни, че професионалната ѝ връзка с Форд в момента е много по-различна от времето, когато двамата работят заедно през 1986 година.

„Нещата очевидно бяха много, много по-различни тогава, защото Харисън вече беше голяма филмова звезда, а аз бях една театрална актриса от Лондон, за която никой не беше чувал“, казва тя. Допълва, че в момента връзката им е по-различна, защото е настигнала колегата си в киното. „Е, никога няма да се изравня напълно с него, но вече съм много по-близо до гърба му“.

Попитан дали Мирън би се притеснявала да работи заедно с него десетилетия по-късно, Форд бе категоричен, че актрисата вече е преодоляла тези емоции.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари