IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дойде ли краят на приказката: Какво става между  Дженифър Лопес и Бен Афлек?

8 февруари 2023 16 30

Актьорът изглеждаше отегчен на „Грами“ за разлика от вдъхновената певица

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Слуховете за проблеми в отношенията на Дженифър Лопес и Бен Афлек започнаха да циркулират почти веднага след сватбата им.

Близки до звездната двойка твърдят, че Джей Ло е твърде властна и взискателна за мекия и отстъпчив Бен, но търпението на актьора вече е към края си.

Той иска спокоен семеен живот, а певицата се стреми да превърне романса им в красива история за кориците на лъскави списания.

Друга свада между съпрузите възникна преди дни по време на церемонията по връчването на музикалните награди „Грами“. В социалните мрежи изтече видео, което ясно показва как Лопес се кара на съпруга си, който скучаеше на събитието.

Свадата е станала точно пред погледите на видни гости. Певицата отвърна доста грубо, настоявайки Афлек да се престори, че се наслаждава на церемонията.

– Хей – каза Лопес. – Изглеждай по-щастлив и мотивиран.“ На което Бен послушно отговори: „Ще опитам“.

Думите, които са си казали са били разшифровани от специалист, който успя да разчете диалога по устните, специално за Daily Mail.

Дженифър Лопес: Това беше най-прекрасната ми година

Дженифър Лопес за раздялата с Бен Афлек: Най-тежкият момент в живота ми

Дженифър Лопес и Бен Афлек с първи празник като семейство

За това, че актьорът не се чувства добре, стана ясно и от мемето по време на наградите „Грами“, където се вижда тъжният поглед на Бен Афлек. Неговото изражение се превърна дори в ново меме: „Мигайте, ако сте добре“.

Актьорът се появи, за да подкрепи любимата си Дженифър Лопес на 65-ите годишни награди, които се проведоха в Лос Анджелис. На събитието актьорът разсмя феновете с тъжното си изражение.

След като снимките от светската вечер се появиха в мрежата, Бен веднага се превърна в герой. Факт е, че през по-голямата част от вечерта Афлек изглеждаше отегчен. Това беше особено забележимо на фона на радостната Лопес, която беше в приповдигнато настроение.

„Бен Афлек изглежда сякаш е на зъболекар“, „Мигай, ако си добре, Бен“, „Защо Бен винаги изглежда така, сякаш е на 10 секунди от плача по време на толкова скучно събитие“, „Бен Афлек би предпочел да е навсякъде другаде, но не на първия ред на „Грами“ 2023“, коментират потребителите.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари