IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз отлага снимки заради коронацията на Чарлз III

9 февруари 2023 10 50

Актьорът оставя на заден план „Мисията невъзможна“ заради кралското семейство

БГНЕС

БГНЕС

Том Круз планира да спре за малко снимките на „Мисията невъзможна“. Причината е, че смята да уважи поканата на британското кралско семейство за коронацията на Чарлз III.

Според информация на Daily Mail, актьорът не би отказал на близките на покойната Елизабет Втора, която много уважаваше. И с удоволствие ще прекъсне работата си по осмата част на известния франчайз, за да види как нейният син поема официално короната.

Източник на изданието посочва, че Круз е изключително близък с принц Уилям и Кейт Мидълтън. Освен това смята коронацията през май за изключително престижно събитие, което не би пропуснал. Ето защо помолил своите шефове от продукцията да почива през уикенда, когато се пада Чарлз III да седне на трона.

Чарлз Трети,

БГНЕС

„Това шокира някои хора във филма, тъй като Том е толкова отдаден на занаята си и обикновено никога не би се отклонил от интензивните си производствени графици“, казва той, посочвайки, че за Круз е чест да откликне на поканата на британския кралски двор.

Припомняме, че миналата година холивудската звезда прави компания на настоящите принц и принцеса на Уелс по време на официалната предпремиера на филма Top Gun: Maverick. Освен че ги придружи на червения килим, той ги запозна със своите колеги от филма.

Тогава много британски медии писаха надълго и широко за това как Круз подава ръка на Кейт и го похвалиха като истински джентълмен.

Преди премиерата 59-годишният Круз каза, че той и херцогът на Кеймбридж „имат много общи неща“, докато говореше за възхищението си от кралската особа.

Том Круз,

БГНЕС

Чарлз III кани Spice Girls за коронацията си

Продължават дебатите: Да бъдат или да не бъдат херцозите на Съсекс на коронацията

На коронацията – Камила може да не носи диамантената Koh-i-Noor

Актьорът се видял с Елизабет Втора миналото лято

Миналата година, малко след като почина майката на Чарлз, стана ясно, че Том Круз е бил един от хората, които са посетили кралицата малко преди нейната кончина.

По данни на The Times, актьорът получил покана от нея да пият чай. И дори имал разрешение да отиде с хеликоптера си, който да кацне в нейната резиденция в Балморал, Шотландия.

Елизабет искала и да обядва друг път със звездата от „Мисията невъзможна“, но тези нейни планове така и не се осъществили.

През юни 2022 г. Том Круз и Хелън Мирън присъстваха на Royal Windsor Horse Show – традиционно конно надбягване, част от честванията за платинения юбилей на кралица Елизабет.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари