IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън присъства на мач на сина си Джордж

13 февруари 2023 10 40

Принцесата на Уелс разговаря с родителите на съучениците му

БГНЕС

БГНЕС

Кейт Мидълтън остави за малко официалните си задължения, за да подкрепи едно от трите си деца. Принцесата на Уелс бе забелязана в публиката на ученически мач по ръгби. В него участвал нейният първороден син Джордж.

Съпругата на принц Уилям е забелязана да разговаря с родители, с които се събрали пред училище Ламбрук в Бъркшър, за да отидат заедно на спортното събитие на техните деца.

На една от снимките, споделена в социалните мрежи, се вижда, че Кейт е с кремав пуловер и дълго кафяво палто, съчетано с боти в същия цвят. А в ръката си държи каишката на своето куче Орла.

41-годишната Мидълтън се държала дружелюбно и дори дала на децата да погалят черния кокер шпаньол, който нейното семейство притежава от 2020 г.

Кейт стартира нова социална кампания

Изненадващото посещение на принцесата на Уелс, която със сигурност има и по-важни задачи за вършене като кралска особа, идва само няколко дни след като показа своя детска снимка. Тя е свързана с нейния нов проект, наречен Shaping Us.

Принцесата на Уелс насърчи британците да последват примера ѝ и така да се включат в нейната кауза.

„Във вторник стартирахме #ShapingUs, за да повишим осведомеността за жизненоважната роля, която играят ранните ни години в оформянето на останалата част от живота ни“, написа тя в Instagram.

Дамата в червено – Кейт Мидълтън впечатлява с костюм

Кейт Мидълтън и едно златно правило на Елизабет Втора, което не спазва

Чуха ли принц Уилям и Кейт Мидълтън предупрежденията на Хари?

Междувременно майката на три деца подкрепи Седмицата на детското психично здраве, присъствайки на специално събитие.

„Докато нашите първи пет години са от решаващо значение за оформянето на това, което ставаме, продължаващото значение на свързването с другите и приоритизирането на психичното здраве е жизненоважно за полагането на основите за здрави и щастливи възрастни“, обясни тя.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари