IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл със съвети за самотници в Деня на влюбените

15 февруари 2023 17 40

Гответе или пътувайте, споделя тя

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари скоро ще празнуват петата си година от брака. Сега 41-годишната херцогиня на Съсекс далеч не е сама, но имаше периоди в живота ѝ, когато прекарваше Свети Валентин без партньор. И дори сподели с читателите на блога си съвети как да не скучаят на празника на любовта, ако все още нямат сродна душа.

В своето онлайн списание The Tig Меган пише, че в такива моменти много помагат готвенето и пътуванията. През 2015 г., година преди да срещне Хари, тя публикува спомен, в който описва как на 14 февруари „тича по улиците на Ню Йорк с приятелите си, докато пие „странни розови коктейли“.

„Мисля, че всичко, което трябва да направите, е да приготвите страхотна вечеря, дори да сте сами, да облечете любимия си тоалет, да купите цветя и да признаете любовта си към себе си. В края на краищата ние твърде често се фокусираме върху недостатъците си, като същевременно губим стойността си“, споделя Маркъл мислите си през тази година.

И ако преди месец се говореше за влошени отношения между херцозите на Съсекс, то сега все по-усилено се коментира слухът, че двамата се готвят за трето дете.

Според испанското издание Marca, това трябваше да стане именно в Деня на влюбените, подобно на това, че принцеса Даяна обяви, че е бременна с принц Хари на тази дата през 1984 г. Засега обаче херцозите са мълчаливи.

Хари е съсредоточен и около пътуването си до Великобритания за коронацията на своя баща. Имаше спекулации, че няма да бъде поканен от кралското семейство на тържественото събитие, но Чарлз побърза да увери, че това няма да стане.

Чарлз III решително „не иска да загуби“ връзката си с принц Хари, въпреки поредица от експлозивни обвинения, които херцогът на Съсекс отправи срещу кралското семейство, откакто се оттегли. Това заяви експертът Анджела Левин.

Чарлз е готов да приеме Хари отново в семейството

Принц Хари с привилегии от кралица Елизабет II, за които принц Уилям само мечтае

По стъпките на принц Хари: Принц Андрю подготвя мемоари

Тя отбеляза, че Негово Величество има „слабост“ по отношение на най-малкия си син и той все още вярва в помирението помежду им. Източници на Daily Express потвърдиха миналата седмица, че принц Хари и Меган Маркъл са поканени на коронацията на Чарлз III през май.

„Чарлз III е монарх, но е и баща. Той обича Хари. Може да не харесва това, което прави, но го обича и има слабост. Той не иска да го загуби като син“, изрази гледната си точка Левин.

За още новини от света на кралското семейство на Великобритания последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари