IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън призна за спонтанен аборт, преди да се сдобие с дъщеричката си

19 февруари 2023 13 30

Актрисата разказа за опита с донор и сурогатни майки

БГНЕС

БГНЕС

Ребъл Уилсън призна, че преди да придобие дъщеря си Ройс, е загубила едно бебе. Говорейки за своя опит със сурогатното майчинство, актрисата разказа, че първата жена, чиято утроба използвала, претърпяла спонтанен аборт.

В интервю за подкаста The Pick Up, известната австралийка разказа, че очаквала сурогатната майка да износи успешно бебето, но за съжаление то спряло развитието си. Това я накарало да потърси друга сурогатна майка, за да не рискува със същата.

По думите на Уилсън, тя излизала с приятелката си Рамона само от два месеца, когато ѝ казала:

„Между другото, изглежда, че сурогатната майка е излязла от първия триместър и е сериозно. И ще имам бебе до края на годината“.

За нейно щастие, дизайнерката намерила новината за чудесна и продължила тяхната връзка без проблем.

Ребъл разказа как избрала донор на семенна течност

Актрисата не скри и че прибегнала до донор, с чийто материал да бъдат оплодени нейните яйцеклетки.

По думите на Уилсън, в банката, към която се обърнала, получила достъп до досието на всеки един мъж, който е дарил семенна течност. Там тя можела да прочете за неговите гени, образование и занимания. Видяла и снимки – от детството и в наши дни, за да предположи как би изглеждало дете, което ще наследи част от неговата ДНК.

Звездата посочи, че чула и разговори с донорите и било „наистина интересно да чуе как отговарят на определени въпроси“.

Блондинката изтъкна, че не е избрала банката случайно. Доста се информирала по въпроса и съставила списък с 10-те най-добри.

Актрисата призна, че семейството на Рамона не я одобрило

Говорейки в подкаста за връзката си с дизайнерката, която потвърди през юни 2022 г., Ребъл разкри, че първоначално не всичко било гладко. И допълни, че семейството на Агрума не гледало добре на отношенията на двете.

Ребъл Уилсън за първата си екранна целувка с жена: Напълно промени живота ми

Ребъл Уилсън споделя за майчинството: Пълна промяна на живота

Ребъл Уилсън за тайното си бебешко парти, организирано от приятелката ѝ Рамона

42-годишната актриса казва, че нейните родители приели добре това, че тя излиза с жена, след като години имала гаджета мъже. Но същото не може да се каже за семейството на Рамона. Ето защо тя се притеснявала повече да обяви публично, че е с актрисата.

„Надяваме се, че хората ще променят отношението си към нещата“, каза Уилсън, намеквайки, че родителите на нейната приятелка явно все още не са преглътнали факта, че тя няма мъж до себе си.

Уилсън, за която е истинско предизвикателство да я приемат като жената до Рамона, се появи с нея под ръка по време на откриването на лъскав хотел в Дубай. След тази тяхна кратка почивка, по време на която гледаха концерта на Бионсе, двете получиха критики. Те бяха свързани най-вече с това, че двете се забавляват в Обединените арабски емирства, където любовта между двама души от един и същи пол е забранена.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари