IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер и Том Еванс опровергаха слуховете за раздяла

16 февруари 2023 18 00

Двамата прекараха Свети Валентин заедно

Getty Images

Getty Images

Никол Шерцингер се наслади на романтично бягство за Свети Валентин с приятеля си Том Еванс и така двамата сложиха край на слуховете, че са се разделили. 44-годишната попзвезда от групата Pussycat Dolls използва своя Instagram профил, за да сподели колекция от снимки от нейната идилична ваканция на плажа в ранчото за гости „Calamigos“ в Малибу, където с 37-годишния бивш ръгбист са посрещнали Деня на влюбените.

От снимките се вижда, че почивката на двойката е включвала външна вана, пикник с изглед към брега, много цветя и шоколадови изделия. От кадрите става ясно и че Том е подарил на Никол огромно бяло плюшено мече, държащо гигантско червено сърце. До снимките си с Еванс певицата е написала: „Честит Свети Валентин от мен и моето ❤️.“

Вестник The Sun написа преди около две седмици, че Том и Никол са скъсали след 3-годишна връзка, въпреки че имаше слухове, че двамата са се сгодили и вече мислят за семейство. Изданието написа, че Том е бил видян да води сълзлив разговор с приятели в ресторант в Лондон, където е споделил, че с Никол са се разделили и той сега няма къде да живее, тъй като се изнесъл от апартамента си, за да може да пътува по света с Шерцингер.

Източник, уж близък до Еванс, заяви пред изданието: „Том изглеждаше много разстроен. Казваше, че нещата между него и Никол са се объркали и той се е завърнал в Обединеното кралство, докато Никол е останала да живее в Лос Анджелис.“

Никол и Том са известни с това, че споделят много свои снимки из социалните медии и повечето хора смятаха, че връзката им е много щастлива и безоблачна, други пък мислеха, че двойката изглежда прекалено самодоволна и че влюбените би трябвало да са малко по-скромни и дискретни относно отношенията си.

Певицата, родена на Хаваи, и бившият британски спортист започнаха да се срещат през 2019 г., след като се запознаха в риалити формата „The X Factor: Celebrity“, където Том беше участник, а Никол – ментор в шоуто.

Шерцингер, която отделя много време и усилия, за да поддържа перфектната си форма, е известна с връзките си предимно със спортисти. Преди да срещне Том, Никол излизаше две години с българската тенис звезда Григор Димитров, а преди него пък имаше доста дълга връзка с британския автомобилен пилот и шампион на Формула 1 - Люис Хамилтън.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари