IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Андрю следи внимателно кариерата на Хари, защо?

26 февруари 2023 16 30

Той се интересува от бизнес и благотворителност

Снимка: БГНЕС

Принц Андрю, който загуби всичките си военни чинове и титли, сега следи отблизо дейността на принц Хари и Меган Маркъл. Херцогът на Йорк се учи да живее извън кралския двор с надеждата да изгради нова кариера.

През декември стана известно, че Чарлз III е изгонил по-малкия си брат от Бъкингамския дворец. Кралят на Великобритания е забранил на опозорения принц Андрю да държи офис в лондонската си резиденция.

Херцогът на Йорк, очевидно, не е чакал допълнителни заповеди от монарха и сега внимателно разглежда живота на херцозите на Съсекс.

Според вътрешен човек по-малкият брат на краля се интересува от бизнес и благотворителност. „Андрю е по-малко притеснен от загубата на титли и официални кралски роли, отколкото хората си мислят. Той мисли как да изгради нова кариера. Той следеше внимателно всичко, което Хари и Меган правеха в Америка“, каза източникът.

Съвсем скоро стана ясно, че той възнамерява да напише мемоари, подобно на принц Хари. По този начин братът на краля ще направи опит да възстанови лошата си репутация след приятелството му с Джефри Епщайн и обвинението в изнасилване на малолетната Вирджиния Джуфре.

Идеята едва ли се е харесала на кралския двор, но същевременно оттам вече имат опит с подобни скандали, покрай изявите на принц Хари и неговите мемоари.

Според източник близък до Андрю, той не е мислил за подобна идея преди смъртта на майка му Елизабет II, но също така се знае, че бившата му съпруга Сара Фъргюсън вече написа мемоари в две части – My Story Finding Sarah и има контакти с издателство и може да му съдейства в тези негови планове.

КоментариКоментари