IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елегантна рокля – Серина Уилямс с модел на сърца

27 февруари 2023 08 30

Прозрачните ръкави са тенденция за пролетта

БГНЕС

БГНЕС

Малка черна рокля. Казват, че всяка жена трябва да има една в гардероба си. Със смяната на зимни с пролетни дрехи, много звезди ни показват какво да изберем за по-специален повод. Например Серина Уилямс, която заложи на модел с прозрачни ръкави – една от тенденциите за сезона.

„Сърце по ръкава ми. Всичко опира до детайлите“. Това написа тенисистката в социалните мрежи, показвайки своя прочит за елегантна рокля.

Седемкратната шампионка от „Уимбълдън“ позира с прав модел с дължина до глезена. Той е с цепка от лявата страна. Но онова, което го отличава, са прозрачните ръкави с малки сърца. Има и изпъкнала талия с дупки.

Черната рокля е леко набрана около ханша на Уилямс. Тя е перфектният избор за коктейл или друг важен повод.

Серина е съчетала тоалета си с обувки на висок ток. На врата си носи сребърно колие, комбинирано с гривни със сходна плетка на ръцете.

Устойчива мода – Кейт Мидълтън облече своя рокля от 2019-а

Изненада – Серина Уилямс бе кръстена от свидетели на Йехова

Кадифена рокля – Серина Уилямс със страхотен модел

Уилямс има и къса черна рокля за пролетта

В средата на февруари звездата даде предложение на последователките си за спортно-елегантна рокля в черен цвят. Към нея тя добави чифт удобни маратонки.

Мидироклята на Серина е изчистена, с нейния любим набран ефект в долната част. Нейната дължина е близо две педи над коляното.

Дали с ръкави или без, един такъв модел може да се съчетае с блейзър, тънка жилетка или овърсайз риза.

Тенисистката: Пенсионерският живот не е лесен

През лятото на миналата година след оттеглянето си от тенис корта има много свободно време, което се чуди как да запълни.

„Със сигурност се чувствам по-спокойна сега. Интересно е. Мисля, че се чувствам разкъсана, защото все още мога да играя на много, много, много високо ниво“, призна тя пред списание Vogue, изтъквайки, че пенсионерският живот не е лесен.

Днес Серина Уилямс посочва, че е готова да премине към следващото ниво, грижейки се за дъщеря си Олимпия и иска дори да има още наследници.

Тенисистката успешно управлява своя моден бранд. Има и друг бизнес, с който да се занимава, докато не играе тенис.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари