IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Драмата продължава – Шакира с нова песен за Пике

28 февруари 2023 14 30

Този път тя признава, че била наранена от футболиста

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Драмата между Шакира и Пике продължава, като изпълнителката е решила да остави музиката ѝ да говори вместо нея.

Колумбийската красавица пусна втора песен, в която пее за раздялата си с футболиста на „Барселона“, като този път си партнира със сънародничката си Karol G. Парчето се казва TQG и разказва за героиня, която вижда как бившият ѝ партньор продължава напред и как самата тя излиза по-силна от връзката.

Докато Karol G няма известна драма в любовния си живот, то феновете на Шакира веднага сметнаха текста за препратка към бившия ѝ Жерар Пике. Двамата бяха заедно повече от 10 години и имат двама сина – 9-годишния Милан и 7-годишния Саша. Миналия юни двойката обяви, че се разделя, като само седмици по-късно футболистът потвърди връзката си с 23-годишната Клара Чиа.

„Бях наранена, когато те видях с новата/ Но вече мисля за себе си. Забравих това, което преживяхме и именно това те обиди/ Животът ме подобри и ти вече не си добре дошъл тук/ Видях новата ти приятелка какво говори за мен/ Това не ме ядосва, смешно ми е“, пее Шакира на испански.

Парчето продължава с описанието, че героинята няма да повтори грешката си и че новата приятелка на бившия ѝ трябва да знае, че никога няма да се състезава за някой мъж.

„Кажи ѝ да спре да се напъва, че поне те направих красив. Ти си тръгна, а аз станах по-добра, по-силна и по-свободна/ Никога няма да се събера с теб, ти си лош късмет/ Сега благословиите валят върху мен“, пее още Шакира.

Колумбийските изпълнителки пеят и за това как анонимното бивше гадже уж изглежда доволно и щастливо от новия си живот, но все още търси начини как да се свърже и да следи предишната си любов. Песента започва с TQM, което означава Te quiero mucho в превод „много те обичам“, а към края се променя на TQG, което е абревиатура на Te quedo grande и означава „аз съм твърде много за теб“.

Въпреки че Karol G няма драма в личния си живот, тя сега също е свободна, след като се раздели с годеника си Anuel AA през 2021 година след двугодишна връзка. Двамата дори се бяха запътили към олтара, но така и не стигнаха до сватба.

TQG е втората песен за раздялата между Шакира и Пике след хита BZRP Music Session #53, който беше пуснат миналия месец. Текстът предлага малко по-детайлно описание на 11-годишната връзка между изпълнителката и футболиста, както и решението на Шакира да се премести в Милано заедно с двете си момчета.

„Съжалявам, скъпи, трябваше да те изхвърля преди доста време/ Вълчица като мен не е за аматьори/ Вълчица като мен не е за момчета като теб“, пее колумбийката, намеквайки за песента си She Wolf, която пуска през 2009 година. Година по-късно Шакира се запознава с Пике.

Жерар Пике и Клара Чиа с първа официална снимка

Шакира изгражда бетонна стена заради къщата на родителите на Жерар Пике

Трагикомично: Жерар Пике се заяде с Шакира като подкара Twingo и подноси Casio

В песента BZRP Music Session #53 има и лек намек към Клара Чиа, която наскоро публикува и първата си снимка с Пике в социалните мрежи.

„Желая ти късмет с моята заместничка/ Не знам дори какво се случи с теб. Аз струвам две по 22-годишни/ Замени Ферари с Туинго/ Замени Ролекс с Касио/ Вървиш твърде бързо, забави/ Прекарваш много време във фитнеса, но мозъкът ти също има нужда от тренировка“, пее Шакира.

Малко след излизането на песента, Пике отговори на нападките по свой начин. Той се появи на тренировка с Рено Туинго, а малко по-късно заяви, че от Касио го спонсорират и вече носи само техни часовници.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари