IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес: Срамувах се от себе си

3 март 2023 15 00

Изпълнителката разкри защо е спряла да контактува с колегите си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Селена Гомес говори открито за причините, поради които е спряла да контактува с колегите си от сериала Wizards of Waverly Place.

В последния епизод от подкаста Wizards of Waverly Pod 30-годишната изпълнителка и актриса си поговори с бившите си колеги Дженифър Стоун и Дейвид Делуис, които играят съответно ролите на Харпър Финкъл и Джери Русо. Тогава Селена разкри, че едно от нещата, за които най-много съжалява в живота си е, че е изгубила връзка с всички от снимачната площадка след края на хитовия сериал по Disney Channel през 2012 година.

„Срамувам се от решението, което взех. Не исках да ме виждате в състоянието, което бях, защото щяхте да ми кажете истината, която ме ужасяваше, а също така не исках да ви разочаровам“, казва Гомес.

Делуис, който влиза в ролята на баща ѝ в сериала, благодари на актрисата за откровеността и заяви, че много му липсва. Стоун също уважи решението на Гомес и разкри, че в миналото е виняла себе си за разрива в отношенията им.

Въпреки раздялата и отчуждението между бившите колеги, Селена сподели, че все още ги уважава и ги цени. „Обичам ви по начин, по който не съм обичала никого досега“, откровена бе тя. Допълва, че се е чувствала изключително спокойна и защитена по време на снимките на сериала и основната причина за това са били нейните колеги.

„Чувството на сигурност е много труднопостижимо за мен. Знам, че ме обичате заради самата мен. Вие истински ме обичахте и това е единственото, от което се нуждая. Това безкористно доверие и връзката, която имахме. Всичко това много ми липсва“, продължи Селена.

На червения килим – Селена Гомес с рокля на Valentino, а сестра ѝ с чанта на Prada

Селена Гомес си припомни за трудната раздяла с Джъстин Бийбър

Тя ѝ даде бъбрек, а Селена Гомес дори не я спомена: Скандал с документалния филм

Миналия октомври актрисата върна феновете си назад във времето, споделяйки снимка, на която гледа към улична табела с надпис Waverly Place. Селена е облечена с бял суитшърт и преметнала черна чанта през рамо, а над нея се развява и флаг в цветовете на дъгата. „Където стартира всичко“, написа тя под снимката.

През април Гомес сподели още мили думи за сериала, който я изстрелва на върха на славата.

„Обожавах да бъда в Wizards of Waverly Place. Имам чувството, че научих страшно много. Имахме прекрасни сценаристи, двама от които бяха част от „Приятели“. Имахме страхотен режисьор, който остана с нас за по-голямата част от сезоните“, каза тя.

Селена допълни, че усеща силна връзка между миналата си героиня Алекс Русо и сегашната си Мейбъл Мора от сериала Only Murders in the Building. По думите ѝ, Мейбъл е по-възрастната версия на Алекс.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари