IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян си търси гадже, което да не е известно

7 март 2023 10 50

Риалити звездата е готова за нов мъж след Пийт Дейвидсън

БГНЕС

БГНЕС

Ким Кардашян е готова да ходи отново по срещи. Близо седем месеца след раздялата с Пийт дейвидсън, тя иска да си намери приятел. Но има едно условие – той не трябва да е известен.

Според източник на списание People, тя помолила приятели да я запознаят с някого. Но не искала той да е име от Холивуд, което всеки познава.

Близък до най-известната от сестрите Кардашян разкрива, че досега тя не е излизала на среща с непознат. След като си дала известна почивка, тя е превъзмогнала раздялата с Пийт Дейвидсън. И сега гледа напред и е отворена към покани от нови обожатели.

Що се отнася до предпочитанията на звездата, тя би желала да излиза с някой финансист или човек, който не познаваме от тв екрана.

„С Ким се случват много неща, които я правят щастлива. Тя би се радвала да сподели всичко това и с партньора си“, каза източникът пред изданието.

Близки до бившата двойка разкриват, че нещата между риалити звездата и комика не са потръгнали заради техните ангажименти в различни градове.

Ким иска четвърти брак и още наследници

Наскоро, говорейки в подкаста на Гуинет Полтроу, Кардашян обясни, че иска отново да мине под венчило. И ако се реши на тази крачка, наистина ще е с мъжа на живота ѝ.

Свързаха Пийт Дейвидсънс рапърка

Ким Кардашян помогнала на Парис Хилтън за бебето

Със стари дизайни в нова реклама – Ким Кардашян е лице на Dolce & Gabbana

Пред актрисата Ким призна, че с предишните си бракове все още била млада и неопитна. „Първият, просто не знаех какво се случва. Вторият, чувствах, че толкова много искам да се оженя, защото всичките ми приятели бяха на това място и точно там трябваше да бъда...“, разказа тя.

По думите на Кардашян, сега тя вярва, че ако сключи брак отново, ще се отдаде изцяло на семейството и любимия човек и ще направи всичко възможно, за да бъде с него завинаги.

Тя разкри още, че е готова да има още деца, което най-вероятно ще стане чрез сурогатна майка.

„Имам тази фантазия в главата си, сякаш четвъртият път е чар и ще се получи“, категорична е Ким.

Междувременно кание Уест – бащата на децата на Кардашян, вече продължи напред, слагайки брачна халка. Това стана в началото на януари 2023-а, като щастливката е дизайнерката Бианка Ченсори.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари