IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В книгата си Парис Хилтън разказва за сексуалното насилие над нея

7 март 2023 08 40

Риалити звездата я пуска в продажба на 14 март

БГНЕС

БГНЕС

Парис Хилтън разказва подробно за сексуалното насилие над нея в мемоарната си книга. Риалити звездата се връща отново в миналото, за да сподели опита си и да бъде от полза на родители, чиито деца могат да минат през същото в училище.

Блондинката признава, че е имала безброй изпитания в училището в американския щат Юта, където я пратили, защото е имала бурно тийнейджърство. Там тя била дрогирана от учители, за да я насилят и не помни нищо.

„Каквото и да ми даваха, ме караше да се чувствам сякаш главата ми е отделена от тялото ми“, пише Хилтън.

В книгата си Парис разказва за пореден път как в нейното училище всички красиви момичета били тормозени от по-възрастните. Ала тя не можела да събере сили и да се оплаче на родителите си, защото нямало да ѝ повярват.

„Мисля, че това бяха слаби хора от външния свят, мъже и жени, които се възползваха от властта, която имаха над нас“, продължава тя.

Русокоската живее в четири различни интерната, където я малтретират и подлагат на сексуално насилие. Накрая тя става на 18 и завършва, желаейки да избяга далеч от служителите, които я заплашвали непрекъснато. Ето защо през 2021 г. Хилтън е една от известните личности, настояващи за реформи в детските заведения по време на събитие във Вашингтон.

Парис пуска книгата си на 14 март

В своя профил в Instagram известната бизнесдама разкри, че остават по-малко от две седмици до пускането на нейната биография на пазара.

„Въпреки че част от мен е нервна да сподели повече от историята на живота си, отколкото когато и да било преди, аз съм толкова горда от личното си пътуване и от това как превърнах болката си в цел, за да направя положително въздействие и да реформирам проблемната тийнейджърска индустрия. Без значение кой сте или през какво преминавате, едно нещо знам със сигурност – никога не е твърде късно да говорите и да се борите за положителна промяна. Кой знае, може просто да приемете 7 закона на държавата и да промените живота на хиляди деца“. Това сподели Хилтън в социалните мрежи.

След сина си – Парис Хилтън иска момиче

Парис Хилтън показа лицето на сина си за първи път

Парис Хилтън разкри името на първородния си син

Звездата сподели галерия от снимки, на които държи плакати с цитати срещу насилието над деца в училищата.

Блондинката и с разкрития за Харви Уайнстийн

В края на февруари Парис призна, че известният продуцент, който излежава няколко присъди за сексуален тормоз, я приклещил в тоалетна и за малко да я изнасили.

Инцидентът станал в хотел през 2000 г., когато Уайнстийн поканил звездата на кастинг.

„Той се приближи към нашата маса и каза: „О, искаш ли да станеш актриса?“. Аз отвърнах: „Да, наистина искам да участвам във филм“. Бях тийнейджърка, така че бях впечатлена от него. Казах си: „О, Боже, Харви Уайнстийн е толкова готин!“. След това той ме покани в хотелската си стая, за да прочета репликите от произволен сценарий, но аз не желаех да оставам с него насаме, така че никога не отидох“, разказа тя пред британското издание на Glamour.

След като влязла в тоалетната, Хилтън била последвана от Харви, който блъскал по вратата и я питал дали още иска да бъде звезда. Накрая охраната се намесила и звездата си отдъхнала.

Въпреки преживяното, Парис премълчала за случилото се, защото тогава продуцентът имал много силно влияние в шоубизнеса.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари