IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Флорънс Пю облече дръзка прозрачна пола на шоуто на Valentino

7 март 2023 10 30

Нашумялата актриса стана център на внимание с появата си на Седмицата на модата в Париж

Getty Images

Getty Images

Флорънс Пю блесна в дръзка прозрачна пола, като се появи на шоуто на Valentino, в рамките на Седмицата на модата в Париж. Общо взето като чуем имената Флорънс Пю и Valentino в едно и също изречение, можем да очакваме шикозно прозрачно облекло.

Новата ѝ визия следва емблематичната яркорозова прозрачна рокля на Valentino, която тя носеше на Седмицата на модата в Милано 2022 г., която включваше прозрачен корсаж под който се виждаха зърната на гърдите ѝ. Въпросната розова рокля предизвика доста коментари, включително и критики към актрисата.

Холивудската актриса, която стана известна с ролите си във филмите The Wonder и „Не се тревожи, скъпа“, започна да става известна и с това, че обича да носи провокативни прозрачни визии, особено на модни събития.

В случая Флорънс се появи в интересен ансамбъл. – с прозрачна, блестяща пола, под която се виждаха белите ѝ бикини, съчетана с къс сив суитшърт и коса, прибрана в асиметричен кок. Визия, която според много критици, не е подходяща за ревю на марка висша мода.

 

Въпреки това, изключително дългата, максипола на Флорънс изглеждаше доста впечатляващо. Тя беше добавила още блясък към визията си с помощта на ефектни бижута – масивен диамантен чокър (колие), подходящи обеци, гривни и инкрустирана със скъпоценни камъни вечерна чанта.

Уверената Пю изглеждаше като истинска модна принцеса, седнала сред декора на шоуто на Valentino за есен/зима 2023 г.

Явно блондинката вече не се притеснява от това какво ще кажат хората за това, че се виждат бикините ѝ. Миналата година Флорънс отговори на критиците с думите: „Слушайте, знаех, че когато облека тази невероятна рокля на Валентино, няма начин да не получа коментари за нея. Независимо дали са отрицателни или положителни, всички от екипа ми знаехме какво правим. Бях развълнувана да нося роклята и не бях нервна.“

Актрисата също носеше прозрачно облекло от две части на Valentino за вечеря на марката по време на Седмицата на модата в Париж миналата година, показвайки, че тя може да се превърне в истинска икона на прозрачната визия.

Колкото до шоуто на Valentino, сред другите знаменитости, които присъстваха на него, бяха Приянка Чопра със съпруга си Ник Джонас, Бруклин Бекъм с жена си Никола Пелц, както и Ема Робъртс.

Не може да се отрече, че е нужна смелост, за да се носи визията на Пю, която е хем закачлива, хем модна, хем доста експериментаторска.

Прианка и

Снимка: Getty

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари