IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Счупен нос и то няколко пъти: Принц Хари продължава да разказва за миналото си

9 март 2023 11 00

Херцогът на Съсекс продължава да промотира мемоарите си

Снимка: БГНЕС

Продължават обществените изяви на принц Хари за популяризиране на мемоарите му Spare. Книгата придоби противоречива слава след скандални изказвания в нея на херцога на Съсекс по повод службата му в армията, тайни от кралския живот и навлизане твърде близо до интимните му преживявания.

Принц Хари не се стеснява да разказва за живота си и направи това пред известния психотерапевт д-р Габор Мате. Той коментира за трудностите си в юношеството и призна, че е получил тежки физически наранявания, когато е бил на 16 години. Причината е била желанието да стана професионален спортист.

Докато учи в Итън, принц Хари играе ръгби, но състезанието невинаги протича гладко. По думите му заради това е бил тормозен от връстниците си. Това обаче не разстроило много младия наследник.

„Бях добър кандидат за ръгби. Но не ме избраха веднага, счупих си носа няколко пъти на мачове“, призна най-малкият син на британския крал.

Херцогът на Съсекс се сблъсква не само с физическа, но и с психологическа травма, за която говори в разговора с д-р Габор Мате. Принц Хари призна, че е бил лишен от любов и привързаност и иска да предпази децата си от подобно преживяване. Най-малкият син на Чарлз III се фокусира върху това да бъде най-добрият баща на Арчи и Лилибет.

Именно пред специалиста, той направи рядък коментар за това как обучава наследниците си. Той и Меган Маркъл възпитават 3-годишния Арчи и 1-годишната Лилибет. Хари разказа за методите на обучение, които прилага у дома.

Най-малкият син на Чарлз III разкри начин за моментално успокояване на непослушни деца. Според него основното за наследниците е състоянието на родителите им. „Децата абсорбират вашата енергия много повече, отколкото дори осъзнавате. Ако преди осем или десет години ме попитаха за енергията, просто нямаше да разбера за какво става дума.

Едва когато станах баща, разбрах какво се случва“, призна принц Хари.

Според херцога е важно детето да „чувства любов“, но затова понякога трябва да остане насаме със себе си.

„Понякога просто трябва да изляза от стаята, да поема дълбоко въздух и да издишам. Така че при мен цялата енергия се променя и след това се връщам при децата. И изведнъж просто заспиват в ръцете ми!“, каза още той в интервюто с д-р Габор Мате.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари