IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уил Смит още не се е извинил лично на Крис Рок за шамара, който му удари на Оскарите

9 март 2023 17 40

До този момент това е най-коментираният шамар в историята

Getty Images

Getty Images

Уил Смит все още не се е извинил лично на Крис Рок почти една година след като нахлу ядосан на сцената и му удари унизителен шамар на Оскарите през 2022 г., казва източник пред сайта Page Six. После Смит обясни, че се е разгневил, защото Рок се е подиграл с плешивата глава на жена му Джейда, която страда от косопад, наречен алопеция.

Миналата седмица стендъп комикът Рок издаде специален филм за Netflix, който се казва Selective Outrage и в който той се шегува, че гледа филма за робството на Смит „Еманципация“, само и само да види как го тормозят. Рок казва още във филма си, че „всеки, който казва, че думите нараняват, не е бил удрян в лицето“.

Вътрешният човек коментира още, че с минаване на времето, става все по-малък и шансът двете холивудски звезди и бивши приятели някога изобщо да се помирят.

„Уил се обади на Крис миналата година след Оскарите, но Крис не му вдигна. И оттогава двамата не са си говорили“, разказва ексклузивно пред Page Six човек, който познава и двамата мъже.

„Крис беше готов да получи извинението на Уил, докато Уил не реши да се извини публично за постъпката си, вместо на него – лично. След това всички тези дискусии в шоуто на Джейда Пинкет Смит Red Table Talk относно инцидента още повече намалиха шансовете съпругът ѝ някога да се помири с Крис“, твърди източникът.

Колкото до 54-годишния носител на „Оскар“ Смит, той предпочете да даде извинението си за грозната проява два пъти чрез Instagram: в писмено изявление в деня след награждаването през март 2022 г., както и в емоционално видео през юли.

„И двете публични извинения на Уил целяха по-скоро да спасят собствената му репутация“, твърди източникът. „Той така и не се е извинил персонално на Крис, а и Крис не го очаква.“

Всъщност 58-годишният Рок е готов да продължи напред с живота си и да извлече максимални дивиденти от публичното си унижение, като направи свое шоу, посветено на инцидента. Наскоро други източници заявиха пред списание People, че Рок е избрал да заснеме своя специален филм в град Балтимор, именно защото там е израснала 51-годишната съпруга на Уил – Джейда. Миналата година комедиантът направи в този град и три стендъп изяви, като всички казват, че публиката в града го обожавала.

Един месец след инцидента с шамара, фенове на Рок брандираха Уил Смит за „циничен и смешен“ заради това, че отиде на „духовен тур“ из Индия, вместо да се опита да оправи отношенията си с Рок. „Никакво намасте няма да компенсира унижението, което той причини на Рок“, коментираха почитателите на комика в социалните медии.

Смит, който спечели наградата за най-добър актьор за ролята си в „Методът „Уилямс“ (King Richard) минути след удара, който нанесе на Рок на сцената, подаде оставка от Академията за филмови изкуства и науки в отговор на реакцията, която получи. Смит получи и забрана да присъства на Оскарите в продължение на десетилетие.

„Искаме да изразим нашата дълбока благодарност към г-н Рок за това, че запази самообладание при изключителни обстоятелства“, казаха от организацията през април 2022 г. „Искаме също така да благодарим на нашите домакини, номинирани, водещи и победители за тяхното уравновесено поведение и грация по време на нашето телевизионно предаване.“

Смит излезе с кратко изявление в отговор: „Приемам и уважавам решението на Академията“.

Колкото до бащата на тенис звездите Винъс и Серина Уилямс – Ричард Уилямс (чийто образ Уил изигра на големия екран), той пък защити Смит и каза, че ако някой обиди неговата жена и той би му ударил шамар в отговор. В последното си интервю Ричард дори призова всички да простят на Смит деянието.

В дебата около инцидента се намесиха и различни телевизионни водещи, които познават и двамата актьори, като повечето застанаха на страната на Уил, казвайки че Крис е твърде арогантен и груб като поведение и си е заслужил шамара.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари