IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ронан Кийтинг стана дядо на 46 години

13 март 2023 09 00

А феновете на групата Boyzone се почувстваха наистина остарели!

Ронан и съпругата му Сторм; Снимка: Getty

Getty Images

Феновете на „Boyzone“ по цял свят вероятно ще се почувстват доста остарели, след като чуят новината, че певецът Ронан Кийтинг – основната звезда на ирландската момчешка поп група е станал дядо за първи път. Синът на 46-годишния Ронан – Джак, изненада медиите в родината си, като обяви, че се е сдобил с дъщеря.

23-годишният Джак е най-голямото от петте деца на Кийтинг и е от първия му брак с ирландския модел Ивон Конъли. През 2022 година Джак Кийтинг сам се превърна в риалити звезда във Великобритания, след като участва в предаването „Острова на любовта“.

Вчера Джак обяви щастливата вест, че е станал татко на момиченце, публикувайки очарователна черно-бяла снимка в своя Instagram профил, на която се вижда как е гушнал и целува бебето си. До снимката той е написал: „Добре дошла на света, моя малка принцесо.“

Новината се оказа пълен шок за феновете му, които изобщо не подозираха, че той има сериозна връзка или че очаква бебе. Публикацията на Джак беше посрещната с много поздравителни коментари от неговите последователи в платформата, включително и от фенове на баща му, които обаче признаха, че са започнали да усещат възрастта си още повече, след като са разбрали, че любимият им певец Ронан вече е достатъчно възрастен, за да бъде дядо.

Един човек е коментирал: „Поздравления, приятел! Фактът, че баща ти е дядо, ме кара да се чувствам изключително стар!“

Ронан също коментира публикацията на сина си, но с думите „малка сладурана“.

Кийтинг се разведе с първата си съпруга – 48-годишната Ивон през 2015 г. Освен Джак, от брака си те споделят и две големи дъщери – Миси (22) и Али (17).

Малко след развода си, роденият в Дъблин Ронан се ожени отново за австралийския модел Сторм, от която има две малки деца – син Купър (на 5 г.) и дъщеря Коко – (на 2 г.).

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари