IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като тийнейджъри: Влюбените Шер и Александър Едуардс не откъсват поглед един от друг

13 март 2023 14 40

Двамата разкриха, че вече са представили децата си един на друг

Getty Images

Getty Images

Ревюто на Versace се оказа романтично събитие за 76-годишната поп икона Шер и нейния 37-годишен любим Александър Едуардс. Много знаменитости присъстваха на въпросното модно шоу, което се проведе в Лос Анджелис на 9 март, като Майли Сайръс, Памела Андерсън и бременната Румър Уилис, но може би най-атрактивната звездна двойка бяха именно музикалната легенда Шер и 40 години по-младият ѝ приятел, с когото тя е неразделна от близо шест месеца.

Двамата изглеждаха много влюбени, не откъсваха очи един от друг, като дори споделиха страстна целувка на червения килим. Шер беше облечена в шикозно кожено яке, с подходящ син клин и горна част в стил корсет. Тя беше съчетала визията си с ботуши на платформа и сини сенки за очи.

Нейният приятел изглеждаше елегантен в изцяло черен ансамбъл – свободно дънково яке, риза с копчета и широки панталони. Неговият стил на обувки съвпадаше с тези на Шер – с по-квадратен дизайн. Той беше допълнил визията си с черни слънчеви очила и златни обеци. Влюбените изглеждаха на върха на щастието, като не можеха да спрат да се усмихват за снимките и през цялото време се държаха за ръце.

Изпълнителката на хита Believe беше също забелязана на събитието да си прави компания с друга музикална легенда, а именно с Елтън Джон. Появата на Шер и Александър идва само един ден след като рапърът разкри в интервю за TMZ, че певицата е „удивителна“ като доведена майка на 3-годишния му син Слаш. В същия разговор той сподели още, че вече се познава със сина на Шер – Чаз Боно и че той одобрява връзката им, въпреки възрастовата разлика.

Александър Едуардс и поп звездата се срещнаха за първи път по време на Седмицата на модата в Париж през октомври 2022 г., а тя по-късно потвърди романса им, като сподели негова снимка чрез Twitter на 5 ноември 2022 г. Оттогава носителката на „Грами“ непрекъснато защитава романса им в отговор на хейтърите, които смятат, че разликата във възрастта им е твърде голяма.

„На хартия това изглежда странно дори за мен, но любовта не знае математика“, написа тя в Twitter на 24 ноември. По-късно Шер се появи в епизод на Шоуто на Кели Кларксън на 2 декември 2022 г., и каза за новия мъж в живота си следното: „Е, на пръв поглед е някак нелепо, но в реалния живот се разбираме чудесно. Той е страхотен, а аз не хваля мъжете, ако не го заслужават“, каза тя, добавяйки. „Той е много мил, много умен, талантлив, наистина е забавен, а и мисля, че е доста красив.“

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари