IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горд татко: Колин Фарел заведе сина си Хенри на Оскарите

14 март 2023 10 50

Звездата не взе статуетката, но пък превърна вечерта в семейна афера

Getty Images

Getty Images

Колин Фарел се появи за първи път на официално събитие с 13-годишния си син Хенри Тадеуш и то на церемонията по връчването на наградите „Оскар“ за 2023-а, които бяха раздадени в неделя вечер. Бащата и синът минаха по червения килим (който тази година беше в цвят шампанско), облечени в еднакви кадифени, черни смокинги на Dolce & Gabbana, със сатенени ревери, бели ризи и папийонки. Елегантното дуо баща-син дори сподели сладка прегръдка, преди двамата да позират професионално пред фотографите.

46-годишният ирландски актьор, който беше номиниран за най-добър актьор в главна мъжка роля за ролята си на Падрейк Суиллеабхайн в The Banshees Of Inisherin, беше закачил и ирландското знаме на ревера си като почит към родната му страна, както и към ролята му във въпросния филм.

Хенри е по-малкият от двамата сина на Колин. Той е от връзката му с полската актриса Алисия Бахледа-Курус, с която Фарел си партнираше във филма „Ондин“. Двамата се влюбиха на снимачната площадка през 2008-а, но се разделиха в средата на 2010 г.

Преди церемонията Фарел сподели в интервю за Vanity Fair, че смята да превърне събитието в забавна семейна афера. „Това ще бъде нощ, в която със сина ми ще се забавляваме без никакъв натиск. Ние просто ще отпразнуваме деня и ще му се насладим, като премахнем всякакви мисли за победа.“

Големият син на звездата – 17-годишният Джеймс страда от синдром на Ангелман – генетично заболяване, което причинява забавяне на развитието и засяга нервната система. Колин споделя тийнейджъра с бившата си приятелка – Ким Борденейв, с която и до ден днешен си разделят грижите за момчето, което има по-специални нужди.

Въпреки че не взе статуетка вчера вечерта (тя отиде при Брендън Фрейзър за впечатляващата му роля в „Кит“), кариерата на талантливия Колин е в пълен възход. Скоро ще се появи отново в ролята си на Пингвина от „Батман“, този път в предстоящия едноименен сериал The Penguin на HBO Max.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари