IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идрис Елба сподели, че има таен син

14 март 2023 18 00

Той предпочита да не го показва пред камери

БГНЕС

БГНЕС

Идрис Елба е горд баща на две деца. Той неведнъж е споделял за това какъв татко е. А наскоро шокира с признанието, че има още един наследник, който крие далеч от светлината на прожекторите.

Звездата от филмите „Отмъстителите“ и „Стар Трек“ разкри пред списание YOU, че има таен син.

„Всъщност имам три деца. Имам по-голям син, който е на 31. Въпреки че не бих искал да го назовавам, освен ако не беше тук (за да се съгласи с това)“, казва Елба.

Идрис има дъщеря на име Исан, която споделя с бившата си съпруга Ким Норгаард. Татко е и на син – Уинстън, който е от връзката му с бившата му Наияна Гарт.

Макар актьорът да не желае да разкрие подробности около своя наследник, за който не знаехме, той изтъква, че обича да бъде баща.

„Но аз гледам на родителството като на дар и абсолютна чест. Ти си късметлия, че имаш деца. Цялото това магическо, прекрасно нещо, наречено създаване на потомство, работи и излиза това красиво човешко същество...“, продължава той.

Идрис често взима двете си по-малки деца, отивайки на различни събития. Той обаче не обича да споделя техни снимки в социалните мрежи.

Елба разказва какъв баща е

В интервю за списание People през 2018 г., Идрис обяснява, че обожава да прегръща децата си, най-вече момичето. И може би в техните очи е доста смущаващ баща. Ето защо с времето се е научил да не навлиза твърде много в тяхното лично пространство.

„Да бъда свидетел на раждането на моите деца, щастливи и здрави, е най-голямото, най-голямото, най-доброто нещо, което някога е имало“, разказва още той.

Идрис посочва още, че не дава различни съвети на децата си, защото „съветите на татко са едни.

„Децата ми ме обичат и може би това ми помогна да се обичам малко повече“, добавя той.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари