IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес: Изплаквах си очите заради критиките на останалите

20 март 2023 09 00

Изпълнителката разкри, че е лъгала, когато казвала, че не се интересува от мнението на хората

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Селена Гомес реши да бъде честна с феновете, след като дълги години ги е лъгала за реакцията си към критиките, които получава в социалните мрежи.

30-годишната изпълнителка стана поредния гост в епизод от документалната поредица Dear... на Apple TV+, където сподели как наистина се е почувствала след негативните коментари към себе си. До този момент тя твърдеше, че не е била притеснявана от мнението на хората и често дори го игнорирала, но се оказва, че реалността е съвсем друга. Колкото и да се опитвала да се предпази от психична разруха, Гомес все пак била докосната от критиците и сериозно била засегната.

Неприятните коментари, които изпълнителката най-вече виждала за себе си, били свързани с промените в теглото ѝ, които се дължат на болестта лупус, с която ѝ се налага да живее. Сега Селена е с трансплантиран бъбрек, но продължава да пие лекарства, които влияят на хормоните и теглото ѝ.

„Теглото ми постоянно се променяше, защото приемах различни лекарства. И хората използваха това срещу мен. Сякаш нямаха търпение да ме повалят на земята. Бях обиждана и критикувана, че наддавам тегло заради лупуса“, обяснява Гомес.

Тя признава, че въпреки че е използвала платформата си, за да покаже на феновете, че не трябва да се подчиняват на мнението на останалите и да живеят по собствени правила, постоянните критики всъщност сериозно са я засегнали. Стигнало се дотам, че сълзите редовно се стичали от очите й, когато била сама.

„Излъгах. Отивах в социалните мрежи и публикувах снимка, с която казвах, че не се интересувам от това, което казват другите. Но в същото време изплаквах очите си, защото никой не заслужава да чуе тези неща“, спомня си още Селена.

Относно лъжата, тя обяснява, че я е казвала, за да може да вдъхне увереност на хората, които изпитват подобно отношение и да ги насърчи наистина да не слушат мнението на останалите. „Смятам, че е напълно нечестно. Не мисля, че някой заслужава да се чувства по-малко ценен от друг“, категорична е изпълнителката.

Миналия месец Гомес обясни пред феновете си в TikTok, че приемането на лекарствата за борба с лупус често причинява промяна в теглото. Когато спре да ги пие, тя отслабва и обратно. „Когато ги пия, задържам вода. Когато ги спра, отслабвам“, разкри тя. Допълни, че околните никога не знаят цялата история на човека, когото критикуват и е добре да помислят всъщност през какво може да преминава той, преди да го обиждат и да се опитват да го засрамят.

„Искам да знаете, че сте красиви и прекрасни. Да, имаме дни, в които се чувстваме ужасно, но предпочитам да съм здрава и да се грижа за себе си. Лекарствата ми са важни и вярвам, че те ми помагат“, каза още Гомес. Тя бе категорична, че никога не е била и няма да бъде модел.

На червения килим – Селена Гомес с рокля на Valentino, а сестра ѝ с чанта на Prada

Тя ѝ даде бъбрек, а Селена Гомес дори не я спомена: Скандал с документалния филм

Червеният килим и тя: Селена Гомес в прекрасна рокля

Селена никога не е криела през какво преминава по време на борбата си с автоимунното заболяване. Преди повече от пет години тя трябваше да се подложи на бъбречна трансплантация, взимайки орган от приятелката си Франсиа Раиса. В документалния си филм My Mind and Me Селена пропусна да благодари на донора си, получавайки редица критики в социалните мрежи. Сега тя отдаде заслуженото на Франсиа.

„Никога няма да съм по-голям длъжник на някого, освен на Франсиа. Идеята, че някой ще се съгласи на подобно нещо, без дори да се замисли за секунда, е невероятна“, каза изпълнителката.

Гомес си спомни и за момента, в който Франсиа се съгласява да се тества, за да види дали е подходящ донор. След няколко дни получава положителния резултат. „Това беше един от моментите, в които се почувствах закриляна. Знам, че съм огромна късметлийка“, казва тя. Допълва, че много хора нямат тази възможност и за тях краят е съвсем различен, затова оценява жеста на Франсиа още по-високо.

След операцията през 2017 година, двете приятелки си правят еднакви татуировки с датата на трансплантацията. След това Селена публично благодари на Франсиа от сцената на наградите Billboard, където бе обявена за жена на годината.

„Ако трябва да съм честна, Франсиа трябва да получи тази награда, защото тя спаси живота ми“, каза тогава звездата.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари