IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Кембъл с критики за най-лошия фотошоп някога

16 март 2023 15 00

Фенове забелязаха поразителни разлики по някои снимки от Оскарите

БГНЕС

БГНЕС

Наоми Кембъл се появи с впечатляващ тоалет на партито на Vanity Fair след Оскарите. Тя комбинира дълга пола с пайети с ефектен сутиен, приличащ на ветрило. Веднага след събитието звездата качи няколко снимки в социалните мрежи. И критиките към нея не закъсняха!

Мнозина обвиниха топмодела за това, че нейните снимки са коригирани с най-лошия фотошоп някога. Повод за недоволството на нейните последователи станаха кадрите, на които тя е смалила главата си и е използвала ретуш за челюстта.

В интернет пространството се появиха колажи, сравняващи един и същи кадър, преди и след обработката със съвременните филтри, ползвани от много известни личности.

Феновете: Кембъл не се нуждае от фотошоп

Кембъл е качила два кадъра, на които нейното лице се вижда в по-близък план. На него то е перфектно. Но си личи, че има някакво несполучливо ретуширане на брадичката.

По данни на блога CelebFace, звездата е свила прекалено носа и главата си. Освен това е добавила допълнителна светлина към изображението.

„Ретушът на челюстта ѝ изглежда толкова странен, че нередактираният е много по-добър“, „Тя е съвършенство, това е толкова ненужно. Тя вече има красив нос, какъвто е“,„Моля, изтрийте първата снимка, изглеждахте страхотно без фотошоп!!!“, „На тази възраст нямате нужда от фотошоп...“, гласят част от коментарите под публикацията на Наоми.

Наоми Кембъл посрещна Нова година на парти с 19-месечната си дъщеря

Наоми Кембъл сподели нови снимки с дъщеря си

Наоми Кембъл иска изгряваща звезда за нейния биографичен филм

Моделът не получава подобни критики за първи път

Разглеждайки и другите снимки от партито след Оскари 2023, както и по-стари публикации на звездата, ще видим, че навсякъде тя е с перфектното лице, по което няма нито една бръчка. Някои дори се пошегуваха, че е тръгнала по стъпките на Мадона, която бе неузнаваема след поредната корекция.

Моделът все още не е отговорила на нападките на феновете, но ако погледнем нейните фотосесии през годините, ще се сетим за един гаф от 2018-а. Тогава тя сподели снимка без грим в Instagram, която бе променена с филтри така, че не остана незабелязана.

Тогава хората изтъкнаха, че носът на Кембъл е прекалено тънък и изглежда глупаво.

По онова време Ким Кардашян, която също често се среща с гнева на последователите си заради фотошоп, защити топмодела.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари