IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър за парализата: Има надежда!

17 март 2023 09 00

Певецът показа напредъка си с някои мимики

БГНЕС

БГНЕС

Има надежда! Джъстин Бийбър прави повече мимики с лицето си, след като през миналата година обяви, че е получил частична парализа. Изпълнителят се включи в Instagram, за да покаже напредъка си от юни насам.

Половинката на Хейли Бийбър сподели клип в своята история, в който изтъкна, че надеждата го крепи.

„Изчакайте“, пише той над краткия клип, докато върти очи наляво и надясно. После се усмихва широко, докато слуша песента Ice T.

Както вече писахме, Джъстин бе диагностициран със синдром на Рамзи Хънт, като през изминалото лято той сподели за болестта си. Именно заради нея той отложи свои концерти и така и не успя да възобнови турнето си.

„Имам надежда!“, добавя Бийбър, който през последните няколко месеца се е фокусирал върху грижата за здравето си и не ходи по участия.

Заради огнище на херпес зостер, при Джъстин има засягане на лицевия нерв или частична парализа, които му пречат да говори нормално, камо ли да пее пред публика. Заради проблема той може да загуби и слуха си, ето защо адекватното лечение е много важно за изпълнител като него.

Джъстин Бийбър заяви любовта си към своята съпруга Хейли

Хейли Бийбър: Откровено за Джъстин пред Джъстин

Всички мразят Хейли, а Джъстин Бийбър беше нападнат от фенове заради жена си

Още през 2022-а Джъстин изтъкна, че новата диагноза е един от сигналите на тялото, че трябва да забави за малко темпото.

Най-голямата опора на звездата – Хейли

Въпреки конфликта със Селена Гомес и твърденията, че Джъстин и съпругата му са разделени, двамата са по-силни и влюбени от всякога. Наскоро двамата бяха заснети на партито на Vanity Fair след Оскарите. Макар да не мина по червения килим, певецът подкрепи съпругата си, която бе сред гостите.

В началото на месеца моделът показа как е изглеждал Джъстин Бийбър като бебе. Г-жа Бийбър сподели негов ретро кадър по случай рождения му ден, който бе на 1 март.

„29 никога не са изглеждали толкова добре“, написа красавицата и сподели галерия от снимки с любимия си.

Хейли коментира, че изпълнителят е нейният най-добър приятел в живота.

На кадрите, освен Джъстин, увит в хавлия, най-много на годинка и половина, виждаме него и модела да се прегръщат и гледат влюбено.

Постът на г-жа Бийбър е харесан от 86 000 души, а близо 7000 са го споделили. Близо 3500 пък са оставили своите пожелания по случай рождения ден на певеца.

Сред коментарите под публикацията на половинката на Джъстин имаше и такива на тролове – поддръжници на бившата му приятелка.

„#TeamSelena“, пише един. Друг пък добавя: „Трябваше отдавна да спра да те следвам“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари