IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата ера емблематични супермодели: Секси, по-секси, Кендъл Дженър

23 март 2023 12 30

Едно поколение, което ще остане в историята

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кендъл Дженър винаги е била сред любимите ни супермодели по няколко причини – впечатляваща биография, истинска красота и дързост, когато става въпрос за сексапил.

Сега супермоделът ни дава и от трите по много, заедно с няколко урока по стил в новата кампания на Calvin Klein, които продължават дългогодишното си партньорство с Кендъл Дженър.

Кампанията включва кадри в черно-бяла стилистика, на които Дженър позира в предизвикателни пози само по основното – бельо и деним.

Според много хора, новата кампания на Calvin Klein за пролет 2023 е най-предизвикателната за Кендъл до момента.

Визията Calvins or nothing подчертава чувствеността и динамиката, която супермоделът носи. И не е случайно, че именно тя отново е част от лицата на модната къща.

Kendall-CK1

Снимка: Mert and Marcus

Нейният персонален стил се припокрива изцяло с ценностите на Calvin Klein – ключови модели деним, освежени силуети и вдъхновение от 90-те години.

Кадрите в кампанията са дело на фотографското дуо Мерт и Алас, а самата Кендъл Дженър споделя, че любимите ѝ изделия са „очевидно бельото“ и чифт 90s Loose Jeans Feature, които идват за новия сезон с по-ниска талия и широки, прави крачоли, за небрежна визия, взета директно от 90-те години.

Kendall-CK2

Снимка: Mert and Marcus

Вечният деним върху деним в кадрите е засенчен единствено от деним бельото на бранда и дръзките топлес кадри на Кендъл Дженър.

Кадрите, издържани в черно и бяло не просто маркират дългогодишното партньорство между Calvin Klein и Кендъл Дженър, но и ни показват, че нейният стил е близо до нашия и дори притежавайки любимите ѝ изделия, ние също можем да бъдем супермодели.

Кой не знае коя е Кендъл Дженър, кой не е чувал за нея?

Отговорът на този въпрос е абсолютно ясен, особено предвид, че нейното лице оглавява класациите за супермодели от години.

Каква обаче е нейната история и как от обикновено момиче ставаш световен супермодел и икона за стил?

Да започнем с това, че първо Кендъл Дженър никога не е била „обикновено“ момиче. Тя е дъщеря на Крис Дженър и Брус Дженър, който по-късно сменя пола си и става Кейтлин Дженър.

Светският ѝ дебют става пред многомилионна публика с риалити предаването Keeping up with the Kardashians, което проследява ежедневието, проблемите, тайните и щастието на клана Кардашян-Дженър.

Предаването от години е сред най-гледаните в ефир, а в първите епизоди всичко се върти около другите членове на семейството – Ким Кардашян, Клоуи Кардашян и Кортни Кардашян.

При старта на риалити предаването Кендъл и Кайли са все още малките тийн сестри на известните вече големи сестри.

Изненадващ факт е, че въпреки постоянното участие в риалити формата, Кендъл Дженър успява да съхрани до голяма степен личния си живот и до момента детайли от него трудно излизат по медиите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

„Екстровертът в семейството“, както самата Кендъл Дженър се определя, съвсем уверено се насочва към кариера в модния свят още на 14-годишна възраст.

Големият успех идва за големия модел!

Големият моден успех идва през 2014 и 2015 година, които са същинският пробив – след известно време на заснемане на кампании, най-накрая Кендъл Дженър минава по модния подиум и то за най-големите модни къщи по време на Седмица на модата.

И публиката я обожава.

Започват корици за списания като Vogue, Harper`s Bazaar, GQ, Marie Claire и много, много ангажименти и договори.

Кендъл Дженър, заедно с Кара Делевин, Джиджи Хадид и Бела Хадид са определени за новото поколение супермодели. И тяхната звезда изгрява точно навреме – в момент, в който светът иска да види кои са следващите Клаудия Шифър, Наоми Кембъл, Линда Еванджелиста. И ги получава, и те са готови за тази слава.

Кендъл Дженър дебютира под номер 16 в класацията на Forbes през 2015 за най-скъпоплатените модели с годишен приход от 4 милиона долара.

През 2017 година тя е най-скъпоплатеният модел, надминавайки Жизел Бюндхен, която води класацията повече от 14 години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

По примера на сестрите си, Кендъл Дженър заедно със сестра си Кайли Дженър създават собствени брандове козметика, дрехи и аксесоари.

С годините Кендъл Дженър се превърна в една от най-големите съвременни модни икони.

Когато модната икона има и стил

Светските събития не могат без Кендъл и тя не може без тях. Затова често я виждаме в екстравагантни дълги рокли, феерични модели и често с дръзки акценти.

Така не можем да забравим една от първите ѝ появи в Кан в лилава рокля на Calvin Klein. Моделът комбинира както фееричност в долната част, така и дързост в горната, където младата Кендъл Дженър акцентира върху раменете и ръцете си.

Getty-purple dress-Calvin-Klein

Кендъл Дженър в Calvin Klein, Кан, 2015 година, Снимка: Getty Images

Същата година, по време на Met Gala, Кендъл отново заложи на любимите си Calvin Klein Collection, за да се открои на червения килим с ефектна зелена рокля, подчертаваща сексапила на истинския супермодел.

Met-gala-Calvin-Klein

Кендъл Дженър в Calvin Klein, Мет Гала, 2015 година, Снимка: Getty Images

Макар доста често да виждаме Кендъл Дженър в последните модели на големите модни къщи, нейният стил е доста по-различен, когато не е на подиума.

Всички кадри от сексапилната Кендъл Дженър в кампанията на Calvin Klein за колекция пролет 2023 можете да видите в нашата галерия.

Моделите на Calvin Klein за сезон пролет 2023 са налични в магазините на марката в Serdika Center и Paradise Center.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари