IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл с условие за коронацията – да са на балкона на Бъкингамския дворец

21 март 2023 10 40

Експерти смятат, че това не е редно, тъй като вече не изпълняват кралските си задължения

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган получиха покана за коронацията на Чарлз III. Въпреки че херцозите на Съсекс все още не са дали окончателен отговор дали ще присъстват на церемонията, се заговори, че те ще са там, но при условие, че имат места на балкона на Бъкингамския дворец по време на коронацията.

Според OK!, херцогът и херцогинята на Съсекс отказват да приемат поканата за историческото събитие, докато молбите им не бъдат одобрени. Съобщава се също, че се водят преговори относно ролята на двойката на коронацията.

Според източник на The Daily Mirror, отказът им да приемат поканата, докато исканията им не бъдат изпълнени, може да доведе до хаос. „Дворецът се опитва да приключи преговорите възможно най-бързо.“, казва още източникът и допълва: „Възможно е всичко да завърши в задънена улица и те да не присъстват. Но Дворецът прави всичко по силите си това да не се случи.“

Експерти смятат, че решението на двойката да се появи с висшите членове на кралското семейство на балкона в деня на коронацията на Чарлз III не е редно, след като са се оттеглили от официалните си правомощия.

Твърди се, че херцогът и херцогинята на Съсекс отказват да приемат покана за историческото събитие, докато молбите им не бъдат удовлетворени. Все още не е ясно и каква роля на коронясването е отредена на децата на Хари и Меган – Арчи и Лилибет.

Затова пък синът на Уилям и Кейт – принц Джордж ще има важна роля на коронацията на Чарлз III. С нея той ще бъде посветен в тайнството на церемонията, която го очаква един ден, когато неговият баща му предаде короната.

Според информация на The Sunday Times, детето ще бъде първият член на кралското семейство от доста време насам, който няма да гледа как коронясват дядо му, а ще участва в церемонията.

Също така стана ясно, че принц Луи също ще играе важна роля на коронацията на Чарлз III на 6 май 2023 г. в Уестминстърското абатство. Новият монарх иска най-малкият син на Уелс, заедно със старшите наследници на Кейт Мидълтън и принц Уилям, да участват в ключови събития.

Наблюдатели смятат, че четиригодишният принц Луи няма да иска да бъде изоставен от по-големите братя и сестри и внуците на кралица Камила Паркър-Боулс, които също ще се присъединят към кралското семейство на празника.

Най-малкият син на принца и принцесата на Уелс често прави физиономии на публично място и става обект на мемета.

Заслужава да се отбележи, че при последните две коронации младите наследници не участваха в процеса. Пристигането на децата на принц Уилям и Кейт ще придаде правилната символика на бъдещето на монархията. „Тази коронация става все по-интересна с всяка минута“, каза кралският историк Хюго Викърс.

През това време се говори, че в САЩ Меган Маркъл е решила отново да поднови блога си The Tig, където говори откровено за личния си живот, споделя тайните си за красота и публикува интервюта със звездните си колеги. След годежа си с херцога на Съсекс през 2017 г. тя затвори проекта.

Преди дни стана известно, че Меган реши да съживи блога си след шестгодишна пауза. Според Daily Mail тя вече работи върху повторното стартиране на нова версия на проекта. Известно е, че съпругата на принц Хари вече е получила официално предварително разрешение за рестартиране на сайта.

Според маркетинг експерти, ако Меган възобнови своя блог, тя може да направи цяло състояние от него. Мениджърите на херцозите на Съсекс активно популяризират уебсайта на Маркъл, като публикуват хаштаг #thetig и други подобни хаштагове под всяка публикация в акаунта на Archewell Foundation.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари